CMB-310

€ 2.895,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
april 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
  • CMB-310

  • 5  dagen
  • € 2.895,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Citrix Virtual Apps en Desktops & Provisioning 7.1x Administration (Fast Track) + 2 Examens

Deze snelle 5-daagse training behandelt de belangrijkste aspecten van het installeren, configureren en managen van een highly available Citrix Virtual Apps en Desktops 7.1x omgeving en behandelt een volledige Citrix Provisioning 7.1x omgeving voor image management. Je ontwikkelt een goed begrip van solution architecture & communicatie en factoren die bijdragen aan succesvolle deployments.

Tijdens deze versnelde training leer je hoe je apps en desktops (MCS en PVS) moet deployen en deliveren, hoe je StoreFront en Citrix Receiver installeert en configureert, hoe je profile management opzet, policies configureert en hoe printing en basic security features werken. Afsluitend leer je hoe je de omgeving monitort en problemen oplost met Citrix Director.

Bij deze training zitten 2 examens inbegrepen.

Na afronding van deze training weet je:

  • Alle belangrijke aspecten om succesvol met Citrix Virtual Apps en Desktops aan de slag te gaan
  • Hoe je een highly available Citrix Virtual Apps en Desktops site installeert, configureert en moet managen
  • Hoe je apps en desktops naar eindgebruikers deployt met gebruik van Machine Creation Services (MCS) en Provisioning Services (PVS) op Windows 10 en Windows Server 2016
  • Hoe je de ervaring van de eindgebruiker moet managen met behulp van policies en settings, inclusief profiles en printing.

Voor wie is de training Citrix Virtual Apps en Desktops & Provisioning 7.1x Administration (Fast Track) + 2 Examens geschikt?

Deze training is bedoelt voor IT-professionals die hun kennis van versie 7.1x op willen frissen of op zoek zijn naar een mooi startpunt om hun verantwoordelijkheden als administrator, engineer of architect uit te gaan voeren. Let op, dit is een versnelde training. De training Citrix Virtual Apps en Desktops 7.1x Administration (CXD-210) is minder intensief en ook een goed startpunt.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Deze training is wordt op een veel hoger tempo dan normaal gegeven. Ervaring met eerdere versies van Citrix Virtual Apps en Desktops wordt sterk aangeraden maar is niet vereist.