CWS-317

€ 2.995,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
Er zijn momenteel (nog) geen data bekend. Toch kun je je gewoon inschrijven, wij nemen dan contact met u op om de best passende mogelijkheid te bespreken.

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Advanced Deployment, Troubleshooting, Security and PVS Administration

De training Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Advanced Deployment, Troubleshooting, Security and PVS Administration is ontworpen voor ervaren IT professionals. Deze training bouwt voort op de fundamentele implementatie en beheer skills, introducing scalability, redundancy, security configurations en Citrix Provisioning 7. Je leert troubleshooting technieken om de veel voorkomende problemen die de health van de environment aan kunnen tasten, te onderzoeken en op te lossen.

Je verlaat de training Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Advanced Deployment, Troubleshooting, Security and PVS Administration met een goed begrip over hoe je meerdere complexe solutions moet beheren, zoals multi-location environments met configuraties rondom StoreFront, de Delivery Controllers, Cloud Connectors en HDX, Citrix Provisioning leading practices, achritecture en communication. Daarnaast leer je over processen waaruit Citrix Provisioning bestaat om zo succesvol te zijn met het neerzetten en beheren van een farm, het integreren van vDisks en target devices met Citrix Virtual Apps en Desktops. Zo verzeker je jezelf van gemakkelijke rollbacks, upgrades en performance van de Virtual Delivery Agent machines.

Deze training is een combinatie van Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Backup, Recovery, Security and Troubleshooting en Citrix Provisioning 7 Administration.

Na afronding van deze training Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Advanced Deployment, Troubleshooting, Security and PVS Administration kun je:

  • Advanced administration concepten zoals backups, disaster recovery, scalability en redundancy voor een Citrix Virtual Apps en Desktop 7 Site implementeren.
  • Advanced troubleshooting technieken gebruiken om Citrix Virtual Apps en Desktop 7 te troubleshooten
  • Security considerations en configuraties voor Citrix Apps en Desktop 7 site implementeren, zoals multi-site management dat gebruik maakt van zones

Voor wie is de training Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Advanced Deployment, Troubleshooting, Security and PVS Administration geschikt?

Advanced administration concepten zoals backups, disaster recovery, scalability en redundancy voor een Citrix Virtual Apps en Desktop 7 Site implementeren.
Advanced troubleshooting technieken gebruiken om Citrix Virtual Apps en Desktop 7 te troubleshooten
Security considerations en configuraties voor Citrix Apps en Desktop 7 site implementeren, zoals multi-site management dat gebruik maakt van zones

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

  • Kennis van de volgende training wordt aangeraden: Citrix Virtual Apps en Desktops 7

Mogelijke vervolgtrajecten:

  • Training Citrix Virtual Apps en Desktops 7.x Assessment, Design en Advanced Configuration + Examen
  • Training Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Advanced Deployment App Layering and WEM