CXD-252

€ 2.995,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
juli 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
  • CXD-252

  • 5  dagen
  • € 2.995,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Moving to the Citrix Virtual Apps and Desktops Service on Citrix Cloud with Microsoft Azure

Tijdens deze 5-daagse training leer je hoe je van een on-premise omgeving verhuist naar de Citrix Cloud, hoe je resource locations deployt op Microsoft Azure, hoe de architectuur, communicatie en management van de Citrix Cloud en XenApp and XenDesktop Services werken en hoe je bestaande infrastructuur en settings kunt migreren naar de Citrix Cloud. Daarnaast ben je bezig met het plannen van machine catalog en virtual machine design in Microsoft’s public cloud en hoe je deze machines moet deployen met behulp van Machine Creation Services. Ook zul je leren hoe Azure considerations zoals maintenance en power management werken en hoe je Citrix StoreFront en NetScaler Gateway als services binnen Citrix Cloud of als managed machines in je datacentrum of als Azure platform voor remote access kunt configureren.

Op dit moment is deze training gebaseerd op XenApp and XenDesktop 7.13 en de Citrix Cloud.

Na afronding van deze training kun je:

  • De verschillen tussen XenApp and XenDesktop on-premises en XenApp and XenDesktop Services duiden
  • De Citrix Cloud Connectors installeren, configureren en managen
  • Virtual Delivery Agent machines naar on-premises resource locations of Microsoft Azure deployen en managen met behulp van MCS
  • Citrix Cloud en XenApp/XenDesktop integreren met Microsoft Azure Active Directory
  • Remote access leveren met Citrix StoreFront en NetScaler Gateway op Microsoft Azure

Voor wie is de training Moving to the Citrix Virtual Apps and Desktops Service on Citrix Cloud with Microsoft Azure geschikt?

Deze training is bedoeld voor ervaren IT-professionals die bekend zijn met XenApp and XenDesktop 7.x in een on-premise omgeving die naar Citrix Cloud verplaatst wordt en die ervaring hebben met het deployen van hun XenApp and XenDesktop workloads op Microsoft Azure.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Deze training is onderdeel van de certificering Citrix Cloud

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

  • Ervaring met de implementatie en het beheer van XenApp en XenDesktop 7.x in een lokale omgeving.
  • Basiskennis van het Microsoft Azure-platform, waaronder: Virtual Machine Management, Networking, Storage, Azure Resource Manager-portals