De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Implementing Citrix NetScaler 10 for App and Desktop Solutions

De training zal deelnemers via instructie en hands-on opdrachten bekend maken met configuratie en beheer van Citrix NetScaler 10 met focus op de NetScaler Gateway functionaliteiten. Naast de beveiliging van toegang tot XenDesktop en/of XenApp implementaties komen ook enkele geavanceerde features zoals o.a. SSL, Global Server Load Balancing, High Availability en endpoint analysis aan de orde.
Er wordt een optionele module aangeboden voor kennismaking met Citrix NetScaler SDX appliances.

De training bereidt de deelnemer voor op het examen 1Y0-250 Implementing Citrix NetScaler 10 for App and Desktop Solutions t.b.v. het behalen van de certificering Citrix Certified Associate – Networking (CCA-N).

CCA-N certificering is onderdeel van de nieuwste Citrix certificeringstrack voor Networking certificeringen en is een verplicht onderdeel voor het verkrijgen van het Citrix Certified Professional for Networking (CCP-N) status.

Diegenen die zich op Citrix NetScaler 10 willen certificeren tot Citrix Certified Administrator NetScaler 10 (Citrix examen 1Y0-A28 Citrix NetScaler 10 Essentials and Networking) of de nieuwere certificering Citrix Certified Professional - Networking (CCP-N) (examen 1Y0-350 Citrix NetScaler 10 Essentials and Networking) wordt aangeraden deel te nemen aan de training CNS-205 Citrix NetScaler 10 Essentials and Networking.

Voor wie is de training Implementing Citrix NetScaler 10 for App and Desktop Solutions geschikt?

Deze training is bedoeld voor:

Diegenen die Citrix NetScaler Gateway moeten gaan inzetten en/of beheren
Diegenen die verantwoordelijk zijn/worden voor secure access naar (XenDesktop) Server- en Desktop Operating System delivery implementaties
Server- en Netwerk professionals die nieuw zijn voor Citrix NetScaler Gateway platformen
Diegenen die zich willen certificeren tot Citrix Certified Associate – Networking (CCA-N)
IT professionals zoals netwerk- en systeembeheerders, consultants, engineers, architecten en Citrix Partner Network leden

NB
De focus van deze (instap)training ligt meer op het gebied van (beveiligd) toegangsbeheer met Citrix NetScaler Gateway dan op netwerkbeheer. Diegenen die meer geïnteresseerd zijn in de uitgebreide networking functionaliteiten van Citrix NetScaler worden verwezen naar de training CNS-205 - Citrix NetScaler 10 Essentials and Networking.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering Citrix Certified Associate – Networking (CCA-N)

Voorkennis

Bij aanvang van de training wordt aanbevolen dat deelnemers beschikken over:

  • Bekendheid met application/desktop delivery (XenApp, XenDesktop, Remote Desktop Services) en de concepten kennen van cloud networking
  • Bekendheid en ervaring met Windows Server 2008 R2 en/of Windows Server 2012
  • Enige ervaring met Microsoft SQL Server of enterprise database servers
  • Bekendheid en ervaring met Active Directory en Group Policy
  • Bekendheid met Windows Server netwerk concepten zoals DNS, IIS en load balancing
  • Bekendheid met Windows tools voor o.a. logging, monitoring, software upgrades en high availability implementaties
  • Bekendheid met VPN concepten, inclusief SSL encryptie en certificaatbeheer
Examen