CNS-230

€ 1.995,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
maart 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
24
25
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
 • CNS-230

 • 3  dagen
 • € 1.995,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Deploy & Manage Citrix SD-WAN Essentials

Tijdens deze driedaagse training leer je de verschillende SD-WAN implementatie en inzet methodes, je leert tevens welke methode de juiste is voor jouw organisatie. Je krijgt een rondleiding door de onderliggende architectuur van de SD-WAN en je leert tijdens deze rondleiding de verschillen tussen de componenten. Aan het einde zal je begrijpen hoe de verschillende elementen van SD-WAN samen komen om ervoor te zorgen voor een betere netwerk ervaring. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

 • Quality of Service
 • Classes of Service
 • Rules
 • Dynamic Routing
 • DHCP Services
 • Zero Touch Deployment
 • SDWAN management tools

Na afronding van deze training kun je:

 • De verschillend inzet opties begrijpen
 • De initiële configuratie en beheer completeren van Citrix SD-WAN.
 • De overwegingen voor provisioning en beheer begrjipen.
 • De SD-WAN beveiligingsoverwegingen begrijpen.
 • De SD-WAN optimalisatie mogelijkheden begrijpen.

Voor wie is de training Deploy & Manage Citrix SD-WAN Essentials geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT Professionals die Citrix SD-WAN in willen zetten of beheren.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • Kennis van verschillende computer netwerken zoals LAN en WAN
 • Bekendheid met verschillende data-carrying technieken, waaronder Multiprotocol Label Switchint (MPLS), Metro Ethernet en VPN tunneling
 • Kennis van technieken voor het verhogen van de data transfer efficiëntie of WAN optimalisatie
 • Algemene kennis van branch network technologieën, zoals Routing, firewal, DHCP, internet control, Quality of Service