De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Omschrijving training Deploying Enterprise Mobility Solutions with Citrix Endpoint Management + Examen

Tijdens deze 5-daagse training krijg je een volledige introductie in enterprise mobility management (EMM) met Citrix Endpoint Management. Je leert hoe je een highly available Endpoint Management deployment opzet en hoe je initial configurations uitvoert. Daarnaast zul je dieper in de Citrix Endpoint Managementarchitectuur duiken om zo de mobility needs van jouw organisatie beter te bedienen. Daarnaast leer je Citrix Endpoint Management te integreren met andere Citrix technologieën zoals Citrix Virtual Apps and Desktops, Citrix ADC en Citrix Content Collaboration en krijg je een begrip voor Citrix Secure applications.

Na afronding van deze training kun je:

  • Endpoint Management Enterprise end-to-end architectuur deployen en de afzonderlijke componenten identificeren voor gebruik in specifieke oplossingsstrategieën.
  • Endpoint Management authentication opties snappen, inclusief PKI “certificate based authentication”
  • Mobiele applicaties zoals MDX, Web & SaaS, Web Link en Public App Store Enterprise Apps installeren
  • Citrix Gateway, Load Balancing, SSL Tunneling microVPN (mVPN) en SSL Bridge met elkaar integreren

Bij deze training zit het volgende examen: Designing, Deploying and Managing Citrix XenMobile 10 Enterprise Solutions (1Y0-371).

Taal

Deze training wordt gegeven in het Engels

Voor wie is de training Deploying Enterprise Mobility Solutions with Citrix Endpoint Management + Examen geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT-professionals die geïnteresseerd zijn in het implementeren van Citrix Endpoint Management features met behulp van leading practices.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training is een basiskennis van Mobile Devices en Apps, Windows Server administration, Enterprise File Sharing and Sync, Virtual Apps and Desktops, Microsoft SQL Server, Active Directory, Group Policy en Networking (inclusief VPN concepten, SSL encryptie en certificaten) een vereiste.