CXM-303

€ 2.695,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
oktober 2018
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
 • CXM-303

 • 5  dagen
 • € 2.695,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Deploying Enterprise Mobility Solutions with Citrix XenMobile 10

Citrix XenMobile Enterprise is de mobiliteitsbeheeroplossing van Citrix die het mogelijk maakt om alle mobiele devices zoals tablets en smartphones in een organisatie centraal te configureren en te beheren. XenMobile zorgt ervoor dat mobiele gebruikers overal productief kunnen werken terwijl de kosten laag worden gehouden. XenMobile Enterprise is een onmisbare mobiliteitsbeheeroplossing voor organisaties waar medewerkers worden gestimuleerd om eigen apparatuur (BYOD) productief in te zetten in een werkomgeving.

De 5-daagse klassikale Citrix XenMobile cursus ‘Deploying an Enterprise Mobility Solution with Citrix Mobile’ is bedoeld voor diegene die een Citrix XenMobile 10 Enterprise omgeving willen installeren, configureren en integreren. Studenten met geen of weinig XenMobile ervaring krijgen inzicht in de mogelijkheden en functies die een Citrix XenMobile Enterprise omgeving te bieden heeft.

Je leert in deze cursus met behulp van een testomgeving hoe je de XenMobile Enterpise 10 componenten kunt installeren en configureren, mobiele devices in een XenMobile Enterprise omgeving gebruikt, mobiele apps installeert en mobiele devices en applicaties beheert.

Daarnaast komen onder meer onderwerpen aan de orde zoals hoe je extra Citrix producten en toepassingen kunt integreren als onderdeel van de oplossing en de meest voorkomende implementatieproblemen kunt oplossen.

Deze training bevat veel hands-on oefenopdrachten en leer je hoe je Citrix XenMobile MDM optimaal kunt inzetten in jouw organisatie. Bij deze training zit een examen inbegrepen.

Na het afronden van deze training kun je:

 • Een end-to-end mobiele oplossing definiëren.
 • De fundamentele concepten van MDM en MAM begrijpen.
 • Een XenMobile Enterprise oplossing ontwerpen en uitrollen.
 • Veelvoorkomende componenten in een XenMobile Enterprise implementatie integreren.
 • Applicaties en data voor mobiele apparaten instellen en managen.
 • Mobiele apparaten inschrijven en toegang verkrijgen wanneer nodig.
 • Configuratie en restrictie policy definition kennis verkrijgen.
 • Policies in apparaten op een systematische manier uitrollen.
 • Corporate profile informatie managen op persoonlijke apparaten.
 • Veelvoorkomende problemen troubleshooten.

Voor wie is de training Deploying Enterprise Mobility Solutions with Citrix XenMobile 10 geschikt?

De training is bedoeld voor IT professionals zoals systeembeheerders, consultants, engineers, architecten en leden van het Citrix Partner Network die een Citrix XenMobile Enterprise omgeving willen ontwerpen, opzetten, uitrollen en beheren.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

De volgende voorkennis wordt aanbevolen:

 • Ervaring met het gebruik en beheer van mobiele apparaten (bv Windows Phone, BlackBerry, Android, iOS, Symbian)
 • Kennis van Microsoft Windows, Microsoft Exchange en ActiveSync