CXM-202

€ 1.595,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
juli 2018
ma
di
wo
do
vr
za
zo
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
 • CXM-202

 • 3  dagen
 • € 1.595,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Managing and Supporting a Mobility Solution with Citrix XenMobile

Deze 3-daagse training wordt aanbevolen voor beheerders die verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse beheer van alle Citrix XenMobile Enterprise Edition componenten in Mobile Device Management (MDM) en/of Mobile Application Management (MAM) implementaties, hetzij voor de eigen organisatie of voor klanten. Er wordt hierbij uitgegaan van Citrix XenMobile Enterprise Edition v. 10.

Citrix XenMobile Enterprise is de nieuwe beheertool van Citrix en maakt het mogelijk om alle mobile devices zoals smartphones, tablets e.d. in een organisatie vanaf één centrale module te configureren en te beheren (Mobile Device Management, MDM en/of Mobile Application Managment, MAM).

Deze training is specifiek bedoeld voor (aanstaande) beheerders van XenMobile 10 Enterprise oplossingen en zal focussen op beheer, troubleshooting en het leveren van support. Aan de orde komen o.a. het configureren en testen van policies, het beheren van devices en applicaties, troubleshooting en reporting. De training bevat een aanzienlijk gehalte aan hands-on oefenopdrachten en is de snelste methode om bekend te raken met de belangrijkste beheertools van Citrix XenMobile Enterprise 10.

Deelnemers wordt sterk aangeraden om een eigen test device (iOS, Android of Windows tablet of smartphone) mee te nemen naar de training zodat ze de training kunnen aanpassen aan eigen omstandigheden en XenMobile MDM en MAM in de eigen praktijk kunnen uittesten.

Na voltooiing van deze training hebben deelnemers o.a. de volgende kennis opgedaan:

 • De architectuur en synergie van de verschillende onderdelen voor Citrix mobility management
 • Het uitvoeren van dagelijkse enterprise mobility management taken in versie 10; beheer, troubleshooting en support
 • Het omgaan met de XenMobile Server console voor diverse beheersactiviteiten
 • Policies in een Citrix XenMobile omgeving
 • Kunnen omgaan, support leveren en troubleshooten van het device enrollment proces
 • Het uitvoeren van mobile application management taken
 • Het monitoren van een enterprise mobility implementatie en kunnen inspelen op alerts
 • Troubleshooting en reporting-taken in een XenMobile Enterprise implementatie

Voor wie is de training Managing and Supporting a Mobility Solution with Citrix XenMobile geschikt?

Systeembeheerders, engineers en Citrix Partner leden.

De training is specifiek gericht op diegenen die een kant-en-klare Citrix XenMobile 10 Enterprise Edition implementatie moeten kunnen beheren en troubleshooten. De training is ook geschikt voor diegenen die nog weinig of geen kennis en ervaring met Citrix XenMobile bezitten.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Kennis van de issues die spelen bij gebruik van de diverse mobile apparaten (hetzij Apple iOS, Android, Windows 8, Blackberry, Symbian, etc.) wordt aanbevolen. Ervaring met het gebruik en beheer van mobile devices is een pré.

Verder wordt kennis van Microsoft Windows, Exchange, ActiveSync, Citrix XenApp en/of XenDesktop en Citrix NetScaler tevens aanbevolen.

Van de deelnemer wordt verwacht dat een eigen mobile device (iOS, Android of Windows) wordt meegenomen om device enrollment en Worx-gerelateerde oefenopdrachten te doorlopen. Wij adviseren u om, indien mogelijk, een iPad mee te nemen. Het device mag geen onderdeel zijn van een andere MDM oplossing of moet hiervan tijdens de training worden losgekoppeld. Aan het eind van de training zal het device worden opgeschoond.