De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Managing and Supporting a Mobility Solution with Citrix XenMobile

Deze training biedt cursisten de vaardigheden om een Citrix XenMobile 10 omgeving te beheren, ondersteunen en problemen op te lossen. Cursisten met weinig of geen XenMobile kennis leren begrijpen wat er wat er nodig is om een XenMobile 10 Enterprise omgeving te onderhouden. Je krijgt hierbij middels hands-on oefeningen toegang tot een virtuele lab omgeving om beleidsinstellingen in de praktijk te configureren en te testen, device en applicatie gebruik te beheren plus problemen op te lossen.

Wij adviseren cursisten een mobiel device (iPhone, Android or Windows device) mee te nemen naar de XenMobile 10 training om de werk gerelateerde oefeningen mee uit te kunnen voeren.

Na voltooiing van deze training hebben deelnemers o.a. de volgende kennis opgedaan:

 • De architectuur en synergie van de verschillende onderdelen voor Citrix mobility management
 • Het uitvoeren van dagelijkse enterprise mobility management taken in versie 10; beheer, troubleshooting en support
 • Het omgaan met de XenMobile Server console voor diverse beheersactiviteiten
 • Policies in een Citrix XenMobile omgeving
 • Kunnen omgaan, support leveren en troubleshooten van het device enrollment proces
 • Het uitvoeren van mobile application management taken
 • Het monitoren van een enterprise mobility implementatie en kunnen inspelen op alerts
 • Troubleshooting en reporting-taken in een XenMobile Enterprise implementatie

Voor wie is de training Managing and Supporting a Mobility Solution with Citrix XenMobile geschikt?

Deze Citrix XenMobile training is speciaal bedoeld voor IT professionals, system engineers, systeem beheerders en Citrix partners die willen leren hoe een Citrix XenMobile Enterprise omgeving dient te worden beheerd en ondersteund en hoe problemen opgelost kunnen worden.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Bij aanvang van de training wordt er van uitgegaan dat de deelnemers over de volgende kennis beschikken:

 • Systems administration - primarily Windows
 • Networking - IP addressing
 • Subnetting and VPNs
 • OSI Layers (including protocols: TCP/IP, SMTP, POP3)
 • Web-based technologies - Web Services and .Net
 • IT security standards - FIPS 140-2, PKI, SSL, SAML
 • Technical components of an enterprise IT infrastructure, including Active Directory, Microsoft SQL Server, IIS, Firewalls and virtualization
 • Networking and support challenges for wireless applications