OLD_CXD-21

€ 2.595,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
april 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
  • OLD_CXD-21

  • 5  dagen
  • € 2.595,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Citrix Virtual Apps and Desktops 7.1x Administration + Examen

Tijdens deze 5-daagse basis administration training leer je de belangrijkste aspecten van het installeren, configureren en managen van highly available Citrix Virtual Apps and Desktops 7.1x omgevingen. Je ontwikkeld een begrip voor solution architectuur en communicatie en de factoren die daarbij komen kijken. Je zult leren hoe je apps en desktops moet uitrollen en aanleveren, hoe je StoreFront en Citrix Workspace App moet installeren en configureren, hoe je profile management opzet en hoe je policies, printing en basis veiligheidsfuncties opzet. Daarnaast zul je leren hoe je veel voorkomende Citrix Director problemen op moet lossen.

Uiteindelijk bereidt deze training je goed voor op het examen Citrix Certified Associate in Virtualization (CCA-V).

Na afronding van deze training weet je:

  • Hoe Citrix Virtual Apps and Desktops 7.1x werkt
  • Hoe je Citrix Virtual Apps en Desktop 7.1x sites installeert, configureert en moet managen
  • Hoe je apps en desktops moet deliveren aan end users met behulp van Machine Creation Services (MCS) op Windows 10 en Windows Server 2016
  • Hoe je de end-user experience moet managen met behulp van policies en settings, inclusief profiles en printing

Voor wie is de training Citrix Virtual Apps and Desktops 7.1x Administration + Examen geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT-professionals met weinig tot geen ervaring met Citrix Virtual Apps and Desktops 7.x.

Waaronder:

  • Beheerders
  • Implementers, Engineers
  • Architects
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering Citrix Certified Associate in Virtualization (CCA-V)

Voorkennis

Voor het volgen van deze training is geen kennis of ervaring vereist. Het is echter nuttig om de gratis Citrix ADC Introductie doorlopen te hebben op: elearning.citrix.com