CXD-105

€ 1.095,00
2  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
november 2018
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
  • CXD-105

  • 2  dagen
  • € 1.095,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Citrix XenApp and XenDesktop 7 Helpdesk Support

Bij de cursus Citrix XenDesktop 7 HelpDesk Support, die onder leiding staat van een Citrix Certified Instructor (CCI), worden Helpdesk-medewerkers uitgerust met de vaardigheden die nodig zijn om problemen bij gebruikers effectief en snel op te lossen, om te voorkomen dat deze problemen opnieuw optreden en om bij het oplossen van problemen de juiste consoles te gebruiken, zodat de oorzaak van problemen snel kan worden opgespoord.

Na afloop van de cursus zijn deelnemers in staat om problemen bij de gebruikers op te lossen, bijvoorbeeld door op een goede manier de behoeften van de gebruiker te bepalen, door de juiste vragen te stellen zodat veel voorkomende problemen kunnen worden opgelost en door gesprekken goed te documenteren, zodat eventuele escalatie op een soepele manier kan plaatsvinden.

De cursus bestaat uit demonstraties en uit de praktische toepassing van concepten via praktijkoefeningen in een live-labomgeving.

Deze cursus vervangt de cursus CXD-104: Citrix XenDesktop 7 Helpdesk Support.

Na afloop van de cursus zijn deelnemers in staat om:

  • helpdesktickets volledig te verwerken met behulp van de juiste documentatie;
  • problemen binnen hun verantwoordelijkheid snel op te lossen;
  • problemen buiten hun verantwoordelijkheid te escaleren naar de juiste persoon of het juiste team;
  • ervoor te zorgen dat problemen volledig worden opgelost en dat er stappen worden ondernomen om te voorkomen dat deze opnieuw optreden;
  • strategisch te denken en tijdens de probleemoplossing de juiste consoles te gebruiken om snel de oorzaak van een probleem te kunnen bepalen.

Voor wie is de training Citrix XenApp and XenDesktop 7 Helpdesk Support geschikt?

Deze tweedaagse cursus is bedoeld voor helpdeskmedewerkers die ondersteuning moeten bieden aan gebruikers van XenDesktop 7-applicaties en -desktops.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Voor aanvang van de training raadt Citrix deelnemers aan om de gratis online-cursus ‘CXA-104 Citrix XenApp 7.6: Overview eLearning course’ te volgen.