CXA301-1I

€ 2.490,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
Er zijn momenteel (nog) geen data bekend. Toch kunt u zich gewoon inschrijven, wij nemen dan contact met u op om de best passende mogelijkheid te bespreken.

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Citrix XenApp 6.5 Advanced Administration

De CXA-301-1I training is de vervolgtraining van de CXA-206-1I en biedt de deelnemer enterprise-wide geavanceerde skills voor het opzetten, beheren, monitoren, optimaliseren en troubleshooten van Citrix XenApp implementaties op Microsoft Windows Server 2008 R2.

De training heeft het karakter van een workshop met hoge hands-on content waardoor deelnemers toepassingsgericht kennis opdoen en inzicht verkrijgen in de diverse tools en technieken die in een XenApp omgeving kunnen worden ingezet.

Cursisten ontvangen het complete officiële Citrix cursusboek dat ook uitermate geschikt is als naslagwerk. Er wordt een apart werkboek meegeleverd.

Voor wie is de training Citrix XenApp 6.5 Advanced Administration geschikt?

  • Ervaren IT professionals zoals netwerk- en systeembeheerders, consultants, engineers, architecten en Citrix Solution Advisors die bekend zijn met Windows® Server™ 2008 R2 en Citrix XenApp 6 of 6.5 omgevingen.
  • Diegenen die zich willen certificeren tot Citrix Certified Advanced Administrator (CCAA) for Citrix XenApp 6, Citrix Certified Enterprise Engineer (CCEE) of Citrix Certified Integration Architect (CCIA).
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Het van tevoren deelnemen aan de ILT training CXA-204-2I of CXA-206-1I wordt sterk aanbevolen. Deelnemers dienen minimaal bekend te zijn en over praktijkervaring te beschikken met het beheren van Windows® Server 2008 R2 en Citrix XenApp 6.0. Bekendheid met Windows Server 2008 R2 Remote Dekstop Services, Active Directory, Group Policy Objects en Microsoft SQL Server 2008 Reporting Services wordt aanbevolen.

Examen