De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Citrix XenApp 6.5 Administration

De CXA-206-1I training biedt de deelnemer de fundamentele skills voor het installeren, beheren en onderhouden van Citrix XenApp 6.5 voor Microsoft Windows® Server™ 2008 R2.
Ook de diverse componenten die hierbij van betekenis zijn voor veilige en geoptimaliseerde applicatie delivery en -virtualisatie komen ruimschoots aan de orde: Application Streaming, Load Manager, HDX beheer, License Server, Web Interface en Access Gateway.

Deelnemers worden o.a. via vele hands-on oefenopdrachten bekend gemaakt met installatie van XenApp 6.5 op Windows Server 2008 R2, distributie van clients (“plugins”), het omgaan met de diverse beheertools op user-, server- en farmniveau, het implementeren van policies, printerbeheer en alle aspecten die van belang zijn bij het beschikbaar stellen van (self-service) applicaties.

Deze 5-daagse training voltooid u bij ons in 4 dagen!

Deze training bereidt de kandidaat voor op het Citrix examen 1Y0-A20 – Citrix XenApp 6.5 Administration. Kandidaten die slagen voor het examen behalen het certificaat:

  • Citrix Certified Administrator (CCA) voor Citrix XenApp 6.5.

Het behalen van dit examen telt tevens mee voor het behalen van de volgende certificeringen:

  • Citrix Certified Advanced Administrator (CCAA) for Citrix XenApp 6
  • Citrix Certified Enterprise Engineer (CCEE) for Virtualization
  • Citrix Certified Integration Architect (CCIA) for Virtualization

Voor wie is de training Citrix XenApp 6.5 Administration geschikt?

IT professionals zoals netwerk- en systeembeheerders, consultants, engineers en architecten die bekend zijn met Microsoft® Windows® Server™ omgevingen. Diegenen die zich willen certificeren tot Citrix Certified Administrator (CCA) voor Citrix XenApp 6.5 en de hiervan afgeleide certificeringen.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Deze training is onderdeel van de certificering CCA

Voorkennis

Deelnemers dienen bekend te zijn en over praktijkervaring te beschikken met het beheren van Microsoft Windows Server 2008 omgevingen. De deelnemer wordt verondersteld bekend te zijn met Active Directory, Group Policy, networking en security-begrippen en monitoring.
Basiskennis Microsoft SQL Server wordt aanbevolen.

Examen