CWS-415

€ 3.195,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
Er zijn momenteel (nog) geen data bekend. Toch kun je je gewoon inschrijven, wij nemen dan contact met u op om de best passende mogelijkheid te bespreken.

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training CWS-415 Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Assessment, Design and Advanced Configuration + Examen

Deze geavanceerde CWS-415 Citrix-training leert je de ontwerpprincipes voor het creëren van een Citrix Virtual Apps and Desktops virtualisatieoplossing. In deze training leer je hoe je bestaande omgevingen kunt beoordelen, verschillende scenario's kunt verkennen en ontwerpbeslissingen kunt nemen op basis van zakelijke vereisten.

Deze CWS-415 training behandelt de Citrix Consulting-benadering van design en behandelt de belangrijkste ontwerpbeslissingen door middel van lezingen, laboefeningen en interactieve discussies. Aanvullende opties, geavanceerde configuraties voor multi-location oplossingen en planning voor noodherstel worden ook in deze CWS-415 cursus behandeld.

Deze training helpt je bij de voorbereiding op het Citrix Certified Expert in Virtualization (CCE-V) -examen.

Na afronding van deze CWS-415 training kan je:

Na het afronden van deze cursus zou je in staat moeten zijn om:

  • Identificeer je risico's en verbeterpunten in een Citrix Virtual Apps and Desktops-omgeving door relevante informatie in een bestaande implementatie te beoordelen.
  • Bepaal je de belangrijkste ontwerpbeslissingen van Citrix Virtual Apps en Desktops en stem deze af op de zakelijke vereisten om tot een praktische oplossing te komen.
  • Ontwerp je een Citrix Virtual Apps and Desktops-noodherstelplan en begrijp verschillende overwegingen voor noodherstel.

Voor wie is de training CWS-415 Citrix Virtual Apps and Desktops 7 Assessment, Design and Advanced Configuration + Examen geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT-professionals die ervaring hebben met Citrix Virtual Apps en Desktops 7 en met de ondersteunende infrastructuur. Als je verantwoordelijk bent voor het ontwerp van de omgeving en de algehele gezondheid, of als je anderen door het proces begeleidt (als adviseur)is deze training geschikt voor jou.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Deze training is onderdeel van de certificering Citrix Certified Expert

Voorkennis

Voor deze training heb je:

Uitgebreide ervaring met Citrix Virtual Apps en Desktops 7 en ervaring met Citrix Gateway en ondersteunende infrastructuur.
Het bijwonen van CXD-310 of CWS-315 wordt aanbevolen.

Onderstaande trainingen worden aanbevolen

Examen