De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Architecting a Citrix Virtualization Solution

Deze training zal Citrix architecten en consultants de skills bijbrengen die nodig zijn om een complete virtualisatie bussiness case te analyseren, het ontwerp hiervoor op te stellen en het project succesvol te begeleiden. Met als uitgangspunt de Citrix Consulting Services Methodology wordt tevens o.a. ingegaan op zaken als het managen van het project, het monitoren en reageren op acceptatie, het in kaart brengen van risico’s en het ontwerpen van oplossingen volgens Citrix Best Practices.

De training staat volledig in het teken van de integratie van Citrix virtualisatie-oplossingen in een real-world enterprise-level omgeving. Uit het leven gegrepen uitdagende scenario’s zullen de deelnemers inzicht verschaffen in de wijze waarop implementaties het best ontworpen en begeleid kunnen worden.

Certificering

CVA-500-1I bereidt kandidaten voor op het Citrix examen

  • 1Y0-A16 - Architecting a Citrix Virtualization Solution.

Dit examen is een verplicht onderdeel voor het verkrijgen van de Citrix Certified Integration Architect (CCIA) for Virtualization certificering.

Lesmateriaal

Cursisten ontvangen het complete officiële Citrix cursusboek dat ook uitermate geschikt is als naslagwerk. De Appendices bevatten cases en uitwerkingen van opdrachten.
Er wordt een apart werkboek meegeleverd. Inbegrepen is een voucher die toegang verleent tot extra online oefenmateriaal (Online Student Resources).

Voor wie is de training Architecting a Citrix Virtualization Solution geschikt?

Ervaren IT professionals zoals netwerk- en systeembeheerders, consultants, engineers en architecten die bekend zijn met Windows® Server™ 2008 en de diverse Citrix virtualisatie-oplossingen. Diegenen die zich willen certificeren tot Citrix Certified Integration Architect (CCIA) for Virtualization.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Voorkennis

Deelnemers dienen bij aanvang van de training over de volgende kennis en skills te beschikken:

Bekend zijn en bij voorkeur ervaring hebben met de volgende Citrix producten:

Citrix XenApp 4.5 of hoger
Citrix XenServer 5.0 of hoger
Citrix Provisioning Services 5.0 of hoger
Citrix XenDesktop 3.0 of hoger
Citrix Access Gateway Enterprise Edition 9.0 of hoger
Citrix Branch Repeater 5.0 of hoger
Citrix EdgeSight for EndPoints 5.0 en Citrix EdgeSight for XenApp 5.0

Ervaring hebben met Microsoft Windows Server 2008 met inbegrip van:
Active Directory, Terminal Services, DHCP en DNS, Performance Monitoring en troubleshooting, Group Policy Objects
Ervaring hebben met Microsoft SQL Server
Diepgaande kennis en ervaring hebben met server hardware, virtuele netwerken, storage technologieën, server virtualisatie technieken, desktop provisioning en virtualisatie, applicatie virtualisatie en SSL VPN functionaliteit.

Als voorbereiding op deelname worden de volgende Citrix trainingen aanbevolen:

CXA-201-2I: Implementing Citrix XenApp 5.0 for Windows Server 2008
CXA-300-1I: Advanced Administration for Citrix XenApp 5.0 for Windows Server 2008
CMB-200-2I: Implementing the Citrix Desktop Delivery Infrastructure (of de losse XenServer CXS-200-1I en XenDesktop CXD-200-1I trainingen)
CVE-400-1I: Engineering a Citrix Virtualization Solution

Examen