De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Advanced Administration for Citrix NetScaler 9.0 Platinum Edition

Deze Citrix NetScaler™ vervolgtraining zal de deelnemer bekend maken met geavanceerde functionaliteiten en features van dit populaire product.

Aan de orde komen o.a. troubleshooting, applicaties beveiligen met behulp van Citrix Application Firewall™, het tunen van een enterprise NetScaler implementatie voor high-traffic situaties, het beheren van systemen met Authentication Authorization and Accounting en het omgaan met Advanced Policies via service callouts.

Bovendien wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan geavanceerd monitoring met behulp van Citrix EdgeSight™ for NetScaler, Command Center en NetScaler Web Logging.

Cursisten ontvangen de complete officiële Citrix cursusboeken die ook uitermate geschikt zijn als naslagwerk. Er wordt een apart werkboek meegeleverd. De trainer zal verder extra materiaal uitdelen voor verdieping van kennis.

Voor wie is de training Advanced Administration for Citrix NetScaler 9.0 Platinum Edition geschikt?

Ervaren IT professionals zoals netwerk- en systeembeheerders, consultants, engineers, architecten en Citrix Partner Network leden. Diegenen die hun skills voor Citrix NetScaler™ en aanverwante producten willen uitdiepen en verbreden.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Kennis van Citrix NetScaler op het niveau van de training Basic Administration for Citrix NetScaler is een minimum vereiste. Ervaring met Citrix NetScaler vanaf minimaal versie 6.1 wordt sterk aanbevolen.

Verder moet de deelnemer beschikken over:

  • Ervaring met netwerkdevices zoals routers en switches
  • Kennis van netwerkprotocollen, VLANs en DMZ implementaties
  • Kennis van Unix of Linux. minstens op het niveau van LPI-1 certificering.
  • Kennis van netwerkbeveiliging en site protection strategieën
  • Kennis van monitoring en management systemen, waaronder basiskennis SNMP