CNS-225

€ 2.795,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
Er zijn momenteel (nog) geen data bekend. Toch kun je je gewoon inschrijven, wij nemen dan contact met u op om de best passende mogelijkheid te bespreken.

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training CNS-225 Deploy and Manage Citrix ADC 13.x with Traffic Management + Examen

Deze 5-daagse CNS-225 Citrix ADC (voorheen bekend als NetScaler) training helpt je bij het opbouwen van uw Citrix ADC kennis en vaardigheden. Het omvat de essentiële zaken van Citrix ADC - platforms, architectuur, licenties en functionaliteit - en richt zich ook op traffic management, inclusief content switching, traffic soptimalisatie en wereldwijde server load balancing (GSLB).

Je leert over de belangrijkste ADC-mogelijkheden, zoals hoge beschikbaarheid, beveiliging en prestaties, en onderzoekt SSL-offload, taakverdeling en monitoring. Het curriculum voor traffic management omvat de AppExpert-beleidsengine, de Rewrite- en Responder-functies en Content Switching.

Opmerking: De training CNS-223 in combinatie met de CNS-224 is gelijk aan deze CNS-225 training. Alleen bij de CNS-225 training ontvang je een examenvoucher!

Na deze CNS-225 training kan je:

  • Begrijp je de functionaliteiten en mogelijkheden van Citrix ADC
  • Citrix ADC-licenties verkrijgen, installeren en beheren
  • Begrijp je de basis ADC-netwerkarchitectuur
  • Begrijp je hoe SSL wordt gebruikt om Citrix ADC te beveiligen
  • Optimaliseer je het ADC-systeem voor traffic management

Voor wie is de training CNS-225 Deploy and Manage Citrix ADC 13.x with Traffic Management + Examen geschikt?

Deze CNS-225 training is bedoeld voor beheerders, ingenieurs en architecten die geïnteresseerd zijn in het implementeren en beheren van Citrix ADC-functies.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering Citrix Certified Associate Networking

Voorkennis

Voor deze CSN-225 training heb je:

Geen eerdere ADC-ervaring is nodig. Citrix beveelt echter een basiskennis van TCP / IP, HTTP, het OSI-model, netwerkapparaten en netwerkprotocollen aan.

Examen