CXD-251

€ 1.195,00
2  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
september 2018
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  • CXD-251

  • 2  dagen
  • € 1.195,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Citrix XenApp and XenDesktop Service on Microsoft Azure

Leer hoe je XenApp- en XenDesktop-apps en -desktops kunt implementeren en beheren in Microsoft Azure. Krijg de vaardigheden om je machinecatalogus en ontwerp van virtuele machines te plannen op basis van de openbare cloud van Microsoft en doe praktische oefeningen met de implementatie van die machines met behulp van Machine Creation Services. Je leert ook over aanvullende Azure-overwegingen, waaronder onderhoud en energiebeheer, die van cruciaal belang zijn in een cloudomgeving. Voor externe toegang leer je Citrix StoreFront en NetScaler Gateway configureren op het Azure-platform.

Deze cursus richt zich op Microsoft Azure als een Citrix Cloud-resourcelocatie, maar concepten zijn relevant voor zowel Citrix Cloud als volledig beheerde XenApp- en XenDesktop-sites. Als je van plan bent over te stappen naar Citrix Cloud, adviseren wij je in te schrijven voor CXD-252 Verhuizen naar de XenApp- en XenDesktop-service op Citrix Cloud en Microsoft Azure, die naast de inhoud van deze cursus ook de Citrix Cloud-architectuur en -beheer omvat in een 5-daagse cursus.

Deze cursus is momenteel gebaseerd op XenApp en XenDesktop 7.13 componenten en Citrix Cloud.

Na het voltooien van deze cursus kun je:

  • De Azure-omgeving voorbereiden op veilige integratie met XenApp en XenDesktop
  • Implementeren en beheren van Virtual Delivery Agent-machines in Microsoft Azure met behulp van Machine Creation Services
  • Integreren van Citrix Cloud en XenApp / XenDesktop met Microsoft Azure Active Directory
  • Ontwerp machinecatalogus en virtuele machines op Microsoft Azure Resource Manager
  • Toegang op afstand voorizien met Citrix StoreFront en NetScaler Gateway op Microsoft Azure

Voor wie is de training Citrix XenApp and XenDesktop Service on Microsoft Azure geschikt?

Deze training is geschikt voor ervaren IT-professionals die bekend zijn met XenApp en XenDesktop 7.x in een on-premises omgeving. Potentiële cursisten zijn onder meer beheerders, technici en architecten die XenApp- en XenDesktop-workloads ontwerpen of implementeren op Microsoft Azure.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

  • De implementatie en het beheer van XenApp en XenDesktop 7.x in een lokale omgeving.
  • Basiskennis van het Microsoft Azure-platform inclusief. Virtual machine management, Azure Resource Manager portal, Storage, Networking