CXD-303

€ 1.595,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
januari 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
  • CXD-303

  • 3  dagen
  • € 1.595,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Citrix XenApp and XenDesktop 7.1x Optimization and Troubleshooting

Haal meer waarde uit je XenApp en XenDesktop investering door het gebruik van Workspace Environment Management, Application Layering, geavanceerde features en troubleshooting tools. Je leert complexere solutions managen zoals multi-zone omgevingen over meerdere locaties met configuraties rondom StoreFront, de Delivery Controllers en HDX. Je verkrijgt de vaardigheden om logon times, user personalisatie en resource performance te verbeteren door middel van Workspace Environment Management. Leer ook management van je app en desktop images te optimaliseren door het bouwen en combineren van App Layers.

Na het afronden van deze training kun je:

  • Workspace Environment Management configureren om de eindgebruikersomgeving en virtuele resource consumption te verbeteren.
  • Zones in XenApp en XenDesktop begrijpen en hoe je user en desktop locaties, optimale connectie en registratie verantwoord.
  • App Layering configureren en managen met XenApp en XenDesktop.
  • HDX kanalen en protocollen voor verbeterde performance begrijpen en configureren en het leveren van multimedia en data over netwerkconnecties.
  • Gebruikersconnectie flows en tools begrijpen om problemen bij eindgebruikers beter te troubleshooten.

Voor wie is de training Citrix XenApp and XenDesktop 7.1x Optimization and Troubleshooting geschikt?

Deze training is bedoelt voor ervaren IT professionals die werken met XenApp en XenDesktop. Potentiële cursisten zijn onder andere beheerders, engineers en architects verantwoordelijk voor de eindgebruiker werkplek en de algemene gezondheid en performance van de solution.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training is een sterke fundamentele kennis van XenApp en XenDesktop 7.1x aangeraden. Citrix raad aan je voor te bereiden door het volgen van de training CXD-210 Citrix XenApp and XenDesktop 7.1x Administration.