CXD-310

€ 2.695,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
april 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
  • CXD-310

  • 5  dagen
  • € 2.695,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Citrix Virtual Apps and Desktops 7.1x Advanced Administration + Examen

Haal meer uit je Citrix Virtual Apps and Desktops 7.1x platform met deze 5-daagse administration training voor gevorderden. Tijdens deze training leer je Workspace Environment Management, Provisioning Services, Application Layering en andere geavanceerde functies gebruiken. Daarnaast leert deze training je hoe meer complexe solutions zoals multizone environments in combinatie met StoreFront, The Delivery Controllers en HDX werken. Je leert skills om logon times, user personalization en resource performance te verbeteren en kunt na de training met behulp van App Layers het management van je app en desktop images optimaliseren. Tot slot eindig je met het installeren, configureren en managen van Provisioning Services volgens leading practices.

Na afronding van deze training kun je:

  • Workspace Environment Management zo configureren om de end user virtual resource consumption te optimaliseren
  • Zones in Citrix Virtual Apps and Desktops 7.1x snappen en weet je alles over user en desktop locations en hoe die optimaal verbonden en geregistreerd kunnen worden
  • App Layers bouwen en managen om zo image sprawl met Citrix Virtual Apps and Desktops 7.1x te minimaliseren
  • HDX channels en protocollen voor verbeterde prestaties op het gebied van multimedia en data over network connections beter snappen en configureren

Voor wie is de training Citrix Virtual Apps and Desktops 7.1x Advanced Administration + Examen geschikt?

Deze training is bedoeld voor de ervaren IT-professional die werkt met Citrix Virtual Apps and Desktops 7.1x.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training is uitgebreide kennis over Citrix Virtual Apps and Desktops 7.1x nodig. Deze kennis kan opgedaan worden in de training Citrix Virtual Apps and Desktops 7.1x Administration (CXD-210).