CXD-304

€ 1.195,00
2  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
oktober 2018
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
  • CXD-304

  • 2  dagen
  • € 1.195,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Citrix Provisioning Services 7.1x Administration

Verbeter je XenApp- en XenDesktop-beeldbeheer en -prestaties met Provisioning Services. Leer hoe je een hoogst beschikbare Provisioning Services-netwerk volgens de leidende praktijk kunt installeren en configureren. In deze cursus leer je over de architectuur, communicatie en processen waaruit Provisioning Services bestaat om succesvol te zijn met het inzetten en beheren van een netwerk. Beheer en integreer vDisks en doelapparaten met XenApp en XenDesktop voor eenvoudige rollback, upgrades en prestaties van Virtual Delivery Agent-machines. Aan het einde van deze cursus kun je de Provisioning Services-oplossing installeren, configureren en beheren.

In deze cursus leer je:

  • De architectuur en communicatie van Provisioning Services te begrijpen
  • Provisioning Services-netwerken te installeren en configureren
  • Hoe Provisioning Services doelapparaten kunt gebruiken voor gebruik met XenApp en XenDesktop Virtual Delivery Agents
  • Hoe je een Provisioning Services-netwerk, vDisks en doelapparaten beheert
  • Redundantie en failover van provisioningdiensten te begrijpen

Voor wie is de training Citrix Provisioning Services 7.1x Administration geschikt?

Deze training is geschikt voor ervaren IT professionals zoals netwerk- en systeembeheerders, consultants, engineers, architecten en Citrix Partner Network leden. Beheerders die binnen het Citrix virtualisatieplatform Citrix Provisioning Services gaan plannen, opzetten, managen en ondersteunen.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Fundamentele kennis van XenApp en XenDesktop 7.1x. Citrix beveelt cursisten aan om zich voor te bereiden op deze cursus door de volgende cursus te volgen: CXD-210 Citrix XenApp en XenDesktop 7.1x-beheer.