De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Citrix Password Manager 4.5: Administration

De Citrix Access Suite 4.0 bestaat uit een aantal producten. Samen geven deze producten eindgebruikers een complete en veilige werkomgeving voor onder andere toegang tot applicaties, documenten beheer, online vergaderen, etc.

Password Manager 4.5 is een onderdeel van de Access Suite 4.0 die gebruikers True Single Sign On verschaft. Met deze tool is het mogelijk om met een enkele set credentials aan te loggen op de Access Suite en alle onderliggende resources (web, host en Windows applicaties, fileservers, etc.). Dit betekent geen papiertjes meer onder het toetsenbord met wachtwoorden, geen situaties meer waarin gebruikers meerdere gebruikersnamen en wachtwoorden moeten onthouden: de Password Manager Agent zorgt voor automatisch aanloggen binnen wachtwoordbeveiligde applicaties en resources en een veilig wachtwoorden beleid.

Tevens dient deze cursus als voorbereiding op het examen #327, dat onderdeel uitmaakt van de CCA, CCEA en CCIA 4.0 certificatie.

Voor wie is de training Citrix Password Manager 4.5: Administration geschikt?

  • Systeem en netwerkbeheerders die verantwoordelijk zijn voor het installatie, beheer en troubleshooten van Password Manager 4.5.
  • Architecten en consultants die verantwoordelijk zijn voor de design en integratie van Password Manager.
  • Personen die willen certificeren voor CCA PM, CCEA, CCIA.
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering Citrix CCA

Voorkennis

Kennis van Windows Server en Active Directory op beheerders niveau. Kennis van Presentation Server. Er wordt daarnaast nadrukkelijk aangeraden een de eLearning modules CTX1325AW en CTX1455BW voor deelname aan de training te volgen. Deze kennis wordt namelijk gebruikt in de training.

Examen