CNS-320

€ 2.595,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
januari 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
 • CNS-320

 • 5  dagen
 • € 2.595,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Citrix NetScaler Advanced Topics - Security, Management and Optimization

Deze training is ontworpen voor cursisten die al ervaring hebben met NetScaler, en is het meest geschikt voor cursisten die Citrix NetScaler Application Firewall (AppFirewall) uit gaan rollen en/of managen om app toegang in een Citrix NetScaler omgeving te waarborgen, evenals NetScaler Management en Analytics System (MAS) om een Citrix NetScaler omgeving te beheren of het gemanagede NetScaler applicatie leveringsverkeer te optimaliseren. Cursisten leren de benodigde vaardigheden om AppFirewall uit te rollen en te managen waaronder types of web attacks, protections en signatures, de adaptive learning engine, AppFirewall policies en profiles, troubleshooting, en extra pertinent NetScaler security features.

Cursisten leren de benodigde vaardigheden voor het uitrollen en gebruiken van NetScaler Management en Analytics System waaronder de vaardigheid om meerdere NetScaler platforms centraal te managen, configuratie veranderingen orkesteren, rapporteren van transacties die door de NetScaler omgeving heen gaan, infrastructuur visualiseren en het plannen van uitbreidingen. Cursisten leren ook het implementeren van features waaronder Caching, Frontend Optimization, NetScaler Web logging en TCP/HTTP optimalisatie om het verkeer te optimaliseren gemanaged door een NetScaler omgeving.

Aan het eind van deze training zijn cursisten in staat om NetScaler omgevingen te configureren om zich te richten op applicatie services security vereisten met AppFirewall, evenals het automatiseren en managen van netwerkservices voor scale-out applicatie architectuur met Citrix NetScaler Management en Analytics System en het gemanagede NetScaler applicatie leveringsverkeer te optimaliseren.

Na het afronden van deze training kun je:

 • Reguliere webaanvallen en kwetsbaarheden identificeren.
 • Het schrijven van met PERL werkende regular expressions.
 • Begrijpen hoe je adaptive learning engine gebruikt.
 • AppFirewall configureren om web applicaties te beschermen.
 • NetScaler Secure Insight gebruiken om Application Services security te monitoren, managen en rapporteren.
 • AppFirewall troubleshooten.
 • Meerdere NetScaler platformen centraal managen.
 • Veranderingen in de configuratie orkesteren.
 • Transacties rapporteren die door de NetScaler omgeving passeren.
 • Infrastructuur visualiseren en uitbreiding plannen.

Voor wie is de training Citrix NetScaler Advanced Topics - Security, Management and Optimization geschikt?

Deze training is bedoelt voor mensen die geïnteresseerd zijn in het leren van de benodigde vaardigheden om AppFirewall uit te rollen en te managen om applicatie toegang te waarborgen in hun Citrix NetScaler omgeving, evenals NetScaler MAS om een Citrix NetScaler omgeving te beheren, of NetScaler het gemanagede NetScaler applicatie leveringsverkeer te optimaliseren.

Daaronder vallen: administrators, implementers / engineers en architects.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Citrix raad aan je voor te bereiden door het volgen van de volgende trainingen:

1. CNS-102 NetScaler Overview én CNS-220 Citrix NetScaler Essentials and Traffic Management

Of

2. CNS-222 Citrix NetScaler Essentials and Unified Gateway

Er wordt ook aangeraden dat je de volgende concepten en technologieën begrijpt:

 • Functionaliteiten en mogelijkheden van Citrix NetScaler.
 • Basic NetScaler netwerk architectuur.
 • Het verkrijgen, installeren en managen van NetScaler licenties.
 • Het gebruik van NetScaler traffic management features.
 • Basic Networking.
 • Windows en Linux Server beheer.
 • Web services
 • SSL encryptie en certificaten.
 • Reguliere web services aanvallen.
 • 3rd party Network Management tools.