CNS-222

€ 2.595,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
december 2018
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
 • CNS-222

 • 5  dagen
 • € 2.595,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Citrix NetScaler 12.x Essentials and Unified Gateway

Deze training is ontworpen voor studenten met weinig tot geen voorafgaande kennis van NetScaler, NetScaler Gateway of Unified Gateway. Deze training is het meest geschikt voor cursisten die zich gaan bezighouden met het uitrollen en managen van NetScaler, NetScaler Gateway of Unified Gateway omgevingen.

Deel 1: Citrix NetScaler Essentials - Dag 1-3

Leer de benodigde vaardigheden om NetScaler componenten te implementeren waaronder secure Load Balancing, High Availability, and NetScaler Management. Aan het einde van deze training zijn cursisten in staat hun eigen NetScaler omgeving te configureren en zich te richten op traffic delivery en management vereisten inclusief load balancing, availability, en NetScaler operation management.

Deel 2: Citrix NetScaler Unified Gateway - Dag 4-5

Leer de benodigde vaardigheden om NetScaler Gateway en Unified Gateway features te managen en te configureren, waaronder hoe je Gateway componenten implementeert met NetScaler Gateway en Unified Gateway. Aan het eind van de training is de cursist in staat om NetScaler omgevingen te configureren en de vereisten voor externe toegang voor Apps en Desktops aan te stippen.

Na het afronden van deze training kun je:

 • De functionaliteit en capabiliteit van de NetScaler identificeren.
 • De basic NetScaler netwerk architectuur uitleggen.
 • Uitleggen hoe SSL gebruikt wordt om NetScaler te bevestigen.
 • Authenticatie en autorisatie configureren.
 • Toegang en ervaring voor eindgebruikers definiëren.
 • NetScaler Gateway met XenApp en XenDesktop integreren.
 • Unified Gateway met aanvullende middelen integreren.
 • Aanbevolen tools en technieken gebruiken om NetScaler Gateway netwerk- en connectiviteitsproblemen te troubleshooten.

Voor wie is de training Citrix NetScaler 12.x Essentials and Unified Gateway geschikt?

Deze training is bedoelt voor cursisten die geïnteresseerd zijn in hoe je NetScaler Gateway en Unified Gateway features implementeert en managed met behulp van leading practics. Vooral voor:

 • Beheerders
 • Implementers / Engineers
 • Architects
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Het wordt aangeraden om bekend te zijn met de volgende concepten en technologiën:

 • Basiskennis van netwerken.
 • Het beheer van Windows- en Linux-servers.
 • Ervaring met Citrix virtualisatie technologiën, zoals XenDesktop en XenApp.
 • Ervaring met Microsoft SQL Server of enterprise database servers.
 • Ervaring met Active Directory en Group Policy.
 • Basiskennis van Microsoft Remote Desktop Services.
 • Basiskennis van VPN concepten, waaronder SSL encryptie en certificeringen.