De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Citrix Access Suite 4.0: Build/Test Workshop

Deze Citrix workshop training voorziet in waardevolle ervaring in het bouwen en testen van ontwerpen voor Citrix Access Suite 4.0. Meer dan 80% van deze training bestaat uit hands-on oefeningen. Cursisten bouwen en configureren een omgeving die bestaat uit Citrix Presentation Server 4.0, Citrix Password Manager 4.1 en Citrix Access Gateway Advanced Edition 4.2 om tegemoet te komen aan de behoeften van een fictief bedrijf.

Na configuratie van ieder product worden deze configuraties getest. De Citrix training eindigt met een finale test van de volledige omgeving waarbij cursisten middels Access Gateway met Advanced Access Control inloggen op hun Presentation Server farm en published applications starten waarbij Password Manager voorziet in wachtwoorden. Cursisten voeren de test uit met verschillende user accounts om er zeker van te zijn dat de policies goed zijn geconfigureerd.

Voor wie is de training Citrix Access Suite 4.0: Build/Test Workshop geschikt?

Deze Citrix training is bestemd voor architecten, integrators, consultants en administrators die Citrix Access Suite 4.0 producten implementeren in een enterprise omgeving.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Deze training is onderdeel van de certificering Citrix CCEA;Citrix CCIA

Voorkennis

  • CTX1256BI Citrix Presentation Server 4.0: Administration
  • CTX1306AI Citrix Access Gateway 4.2 with Advanced Access Control: Administration
  • CTX1326AI Citrix Password Manager 4.0: Administration

Daarnaast bevelen wij (voorafgaand) ook de volgende Citrix eLearning trainingen aan:

  • CTX1455AW Citrix Access Suite 4.0: Common Management Platform Administration
  • CTX1255AW Citrix Presentation Server 4.0: Architectural Overview
  • CTX1305AW Citrix Access Gateway 4.2 with Advanced Access Control: Architectural Overview
  • CTX1325AW Citrix Password Manager 4.0: Architectural Overview