De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Citrix Access Suite 4.0: Analysis and Design

Deze training is een combinatie van de 2 cursussen voor de Citrix CCIA 4.0 certificering (de CTX6113 Citrix Access Suite 4.0: Analysis en de CTX6114 Citrix Access Suite 4.0: Design).

Tijdens de training krijgen de cursisten de informatie voor het juist analyseren en ontwerpen van een omgeving waarin alle producten van de Citrix Access Suite 4.0 worden gebruikt. Tijdens het eerste onderdeel krijgen de cursisten de technieken voor risico-analyse en het bepalen of een omgeving klaar is voor implementatie onder de knie.

Het tweede gedeelte pakt vervolgens de technieken voor het juist ontwerpen van de omgeving. De inhoud van deze cursis is gebaseerd op Citrix Presentation Server 4.0, Citrix Password Manager 4.0 en Citrix Access Gateway 4.2 with Advanced Access Control. Het is dan ook sterk aangeraden om deze combinatie te volgens in een volledig CCIA 4.0 traject.

Voor wie is de training Citrix Access Suite 4.0: Analysis and Design geschikt?

Deze Citrix training is bedoeld voor ervaren solutions architects, system integrators en IT professionals die bekend zijn met Citrix technologieën en vooral de Citrix Access Suite 4.0.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering Citrix CCIA

Voorkennis

  • Beheren van Microsoft Windows 2003 terminal server omgevingen
  • CTX1255BW Citrix Presentation Server 4.0: Architectural Overview (eLearning)
  • CTX1256 of CTX1259 of CTX4100
  • CTX1305BW Citrix Access Gateway 4.2 with Advanced Access Control: Architectural Overview
  • CTX1308AI Citrix Access Gateway 4.5 with Advanced Access Control: Administration (of CTX1306)
  • CTX1325BW Citrix Password Manager 4.0: Architectural Overview
  • CTX1327AI Citrix Password Manager 4.5: Administration (of CTX1326)
Examen