CNS-420

€ 2.995,00
5  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
februari 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
  • CNS-420

  • 5  dagen
  • € 2.995,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Omschrijving training Architecting a Citrix Networking Solution

Deze 5 daagse expert level training laat je advanced networking en NetScaler concepten en configuraties zien. Door middel van lezingen, lab oefeningen en hands-on case studies leer je kritisch kijken naar vereisten in de omgeving, beperkingen en business drijfveren om een complexe Citrix netwerkoplossing te creëren. Onderwerpen die behandeld worden zijn bijvoorbeeld multi-site en multi-tenant uitrollen, advanced authentication en load balancing, automation en orchestration en advanced troubleshooting. Deze training bereid je ook voor op het Citrix Certified Expert in Networking (CCE-N) examen.

Na het afronden van deze training kun je:

  • Het identificeren en prioriteren van business drivers, beperkingen en vereisten met behulp van de Citrix Consulting methodologie.
  • Omgevingsvereisten beoordelen en leren design principes toe te passen om ze te gebruiken in een multi-site NetScaler uitrol.
  • Geavanceerde authenticatie en load balancing principes toepassen.
  • NetScaler Management en Analytics System gebruiken voor automatiseren en orkesteren.
  • Identificeren welke stappen je moet zetten in geavanceerde troubleshooting scenario’s.

Voor wie is de training Architecting a Citrix Networking Solution geschikt?

Deze training is bedoelt voor IT professionals met uitgebreide networking en NetScaler ervaring. Deze training is vooral bedoelt voor IT professionals die verantwoordelijk zijn voor het definiëren van de totale structuur of architectuur van een Citrix netwerkomgeving. Deze training omvat geavanceerde Citrix netwerkconfiguraties en leidende Citrix design principes.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over significante netwerk en NetScaler ervaring. Citrix raadt aan een uitgebreid begrip van basis en intermediaire NetScaler features en functionaliteiten. Vaardigheid in de onderwerpen die behandelt zijn in de trainingen CNS-220, CNS-222 en CNS-320 is vereist.