Citrix biedt desktop virtualisatie oplossingen om Windows desktop applicaties en data overal en op ieder device toegankelijk te maken. Hiervoor zijn oplossingen die het gehele (server-, disk-, desktop-, applicatie- en mobile-) virtualisatie spectrum bestrijken.
XenDesktop en XenApp bieden voor een enterprise-omgeving de virtualisatieoplossing die iedere update van jouw omgeving of implementatie van bring-your-own-device (BYOD) een succes maakt, zonder te kort te doen aan de beveiliging van de data.
Master it Training biedt jou alle populaire Citrix trainingen en certificeringen. In XenApp- en XenDesktop-cursus leer je het werken vanaf elke werkplek mogelijk te maken. In de XenServer-training leer je je datacenter te virtualiseren en ga je je cloud bouwen. We leren je tevens verbinding te maken met de public cloud.
In de NetScaler-training leer je je netwerk te optimaliseren en te beveiligen.

Al onze Citrix cursussen worden door een Citrix Authorized Learning Center (CALC) gegeven aan de hand van het officiŽle Citrix lesmateriaal en wordt verzorgd door gecertificeerde trainers.

Bij Master it Training leer je alleen wat je echt nodig hebt.

  • Flexibel trainen; waar en wanneer dat het beste uitkomt
  • Trainen met bewezen effectieve lesmethode Active Learning
  • Trainen bij de hoogst gewaardeerde IT opleider van NL!
  • Eindhoven, Rotterdam, Utrecht

Overzicht trainingen, cursussen en opleidingen voor Citrix