De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Implementing Unified Wireless Networking Essentials Cisco

De Implementing Cisco Unified Wireless Networking Essentials training is een training van vijf dagen, ontworpen om studenten zich voor te laten bereiden op de CCNA Wireless certificering, een associate level certificering gespecialiseert in draadloze verbindingen.
Het doel van de training is studenten te voorzien met informatie en praktijk ervaring die nodig zijn om hen voor te bereiden op het ontwerp, installeren, configureren en monitoren van standaard troubleshoot taken op een Cisco WLAN in een SMB en Enterprise installaties. Dit is een associate level training en leert alleen entry level informatiie en gaat niet in op meer geavanceerde onderwerpen van de Cisco WLAN netwerkoplossingen.

After you complete this course you will be able to:

 • Describe the fundamentals of wireless networks
 • Install a Cisco Unified Wireless Network
 • Describe and configure a basic wireless client using either the
  default operating system or Cisco Wireless LAN (WLAN) adapter
  configuration utilities
 • Configure wireless security
 • Manage the wireless network with Cisco WCS
 • Maintain and troubleshoot a wireless network

Voor wie is de training Implementing Unified Wireless Networking Essentials Cisco geschikt?

Deze training is uitermate geschikt voor als je inzicht wil krijgen in Cisco WLAN en de technologien die je binnen een netwerk kan toepassen.

Deze training is bovendien de perfecte voorbereiding op het 200-355 examen van Cisco waarmee de CCNA Wireless certificering behaald kan worden.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Voorkennis

De onderstaande training afgerond hebben:

 • ICND1, Interconnecting Cisco Network Devices Part 1

Een CCNA Routing and Switching zou de ideale voorkennis zijn.

Basiskennis van de volgende zaken maakt de training prettiger te volgen:

 • Cisco Lifecycle deployment
 • SONA
 • Wireless standards (IEEE)
 • Wireless regulator environments (fcc, etsi)
 • Wireless certification organisation (WIFI alliance)
Examen