MCSEDMA

€ 2.340,00
N.v.t. 

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
Er zijn momenteel (nog) geen data bekend. Toch kun je je gewoon inschrijven, wij nemen dan contact met u op om de best passende mogelijkheid te bespreken.

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training MCSE Data Management and Analytics

De MCSE (Microsoft Certified Solutions Expert): Data Management & Analytics-certificering toont aan dat je beschikt over de tools om grote hoeveelheden data te managen. SQL Server, Business Intelligence en Querying zijn belangrijke onderwerpen binnen deze certificering.

Stap 1: behaal één van de 5 MCSA certificeringen:

MCSA SQL Server 2012: om deze certificering te behalen dien je te slagen voor de examens 70-461, 70-462 en 70-463 (bijbehorende trainingen: MS20461, MS20462 en MS20463).

MCSA SQL 2016 Database Development: om deze certificering te behalen dien je te slagen voor de examens 70-761 en 70-762 (bijbehorende trainingen: MS20761 en MS20762).

MSCA SQL 2016 Database Administration: om deze certificering te behalen dien je te slagen voor de examens 70-764 en 70-765 (bijbehorende trainingen: MS20764 en MS20765).

MCSA SQL 2016 Business Intelligence Development: om deze certificering te behalen dien je te slagen voor de examens 70-767 en 70-768 (bijbehorende trainingen: MS20767 en MS20768).

MCSA BI Reporting: om deze certificering te behalen dien je te slagen voor de examens 70-778 en 70-779 (bijbehorende trainingen: MS20778 en MS20779).

Om je slagingskans te vergroten is het aan te raden de bijbehorende training te volgen voorafgaand aan het examen. Ook bieden wij je met de CertificeringsPas de kan om binnen 1 jaar je MCSA te behalen. Voor meer informatie daarover kun je kijken bij de MCSA waarin je geïnteresseerd bent.

Stap 2: behaal één van de onderstaande examens:

70-777: Implementing Microsoft Azure Cosmos DB Solutions (training MS20777)

70-464: Developing Microsoft SQL Server Databases (training MS20464)

70-465: Designing Database Solutions for Microsoft SQL Server (training MS20465)

70-466: Implementing Data Models and Reports with Microsoft SQL Server (training MS20466)

70-467: Designing Business Intelligence Solutions with Microsoft SQL Server (training MS20467)

70-762: Developing SQL Databases (training MS20762)

70-767: Implementing a Data Warehouse using SQL (training MS20767)

70-768: Developing SQL Data Models (training MS20768)

Met dit Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) certificaat bewijs je te beschikken over specifieke kennis van een Microsoft technologie.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende Microsoft Expert trajecten.

Voor wie is de training MCSE Data Management and Analytics geschikt?

Als je een MCSE: Data Management and Analytics-certificering behaalt, heb je de juiste kwalificatie voor functies als databaseanalist, databaseontwerper en business intelligence-analist.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSE Certificering:

Examen