ESI34

€ 525,00
4  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
mei 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training ESI 34

In deze training leer je hoe je gebruikerstoegang tot de bronnen van uw organisatie kan beveiligen. De training behandelt wachtwoordbeveiliging voor gebruikers, multi-factor authenticatie, het inschakelen van Azure Identity Protection, het instellen en gebruiken van Azure AD Connect, en laat je kennismaken met voorwaardelijke toegang in Microsoft 365. Je leert over technologieën voor bescherming tegen bedreigingen die Microsoft 365 omgeving helpen beschermen. In het bijzonder leer je over bedreigingsfactoren en de beveiligingsoplossingen van Microsoft om bedreigingen te verminderen. Je leert over Secure Score, Exchange Online-beveiliging, Azure Advanced Threat Protection, Windows Defender Advanced Threat Protection en bedreigingsbeheer. In de training leer je over informatiebeveiligingstechnologieën die helpen bij het beveiligen van je Microsoft 365-omgeving. De training behandelt met information rights management, berichtversleuteling, evenals labels, beleid en regels die gegevensverliespreventie en informatiebescherming ondersteunen. Ten slotte leer je over archivering en retentie in Microsoft 365, evenals over gegevensbeheer en hoe je zoekopdrachten en onderzoeken naar inhoud uitvoert. Deze training behandelt het beleid en de tags voor het bewaren van gegevens, het beheer van interne records voor SharePoint, het bewaren van e-mail en het uitvoeren van zoekopdrachten naar inhoud die eDiscovery-onderzoeken ondersteunen.

Na afronding van deze training ben je optimaal voorbereid op het Microsoft 365 Security Administration.

Na deze training kun je de volgende zaken uitvoeren:

Beheer gebruikers- en groepstoegang in Microsoft 365.

Verklaar en beheer Azure Identity Protection.

Plan en implementeer Azure AD Connect.

Beheer gesynchroniseerde gebruikersidentiteiten.

Leg uit en gebruik voorwaardelijke toegang.

Beschrijf bedreigingsvectoren voor cyberaanvallen.

Leg beveiligingsoplossingen voor Microsoft 365 uit.

Gebruik Microsoft Secure Score om uw beveiligingshouding te evalueren en te verbeteren.

Configureer verschillende geavanceerde services voor bescherming tegen bedreigingen voor Microsoft 365.

Plan en implementeer veilige mobiele apparaten.

Beheer van informatierechten implementeren.

Beveiligde berichten in Office 365.

Configureer gegevensverliespreventiebeleid.

Implementeer en beheer Cloud App Security.

Implementeer Windows-informatiebeveiliging voor apparaten.

Plan en implementeer een systeem voor gegevensarchivering en -bewaring.

Maak en beheer een eDiscovery-onderzoek.

Beheer GDPR-verzoeken van betrokkenen.

Gevoeligheidslabels uitleggen en gebruiken

Voor wie is de training ESI 34 geschikt?

Let op, deze training is alleen te boeken voor cursisten die deel uit maken van het Enterprise Skills Initiative (ESI) programma.

Deze training is bedoeld voor iedereen die graag Microsoft Security Administrator wil worden, of dit al is en nog vaardiger wil worden.

Wist jij dat deze training ook bij jouw bedrijf uitgevoerd kan worden? Zo volg je een maatwerk IT training (incompany it training) met al je collega's. Jij kunt de training nog specifieker voor jouw bedrijf laten inrichten en het is zelfs mogelijk om een geheel maatwerk traject door ons te laten ontwerpen. Je bespaart reiskosten en reistijd voor de deelnemers, doordat onze trainer bij jou op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie dezelfde training laten volgen. Dat is efficiënt en effectief! Onze gekwalificeerde en ervaren trainers helpen je graag met actuele zaken die spelen op de werkvloer. Samen heb je een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte en daar gaan we je bij helpen. u op locatie komt. Op deze manier kun je meerdere deelnemers van jouw organisatie.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training heb je de volgende kennis/ervaring nodig:

  • Basisconceptueel begrip van Microsoft Azure.
  • Ervaring met Windows 10-apparaten.
  • Ervaring met Office 365.
  • Basiskennis van autorisatie en authenticatie.
  • Basiskennis van computernetwerken.
  • Praktische kennis van het beheer van mobiele apparaten