Veel organisaties maken gebruik van Microsoft BizTalk Server als een serverproduct voor Business Process Management en Enterprise Application Integration. BizTalk stelt bedrijven in staat om hun bedrijfsprocessen te integreren en te beheren door middel van het uitwisselen van elektronische bedrijfsdocumenten tussen applicaties, in XML en andere formaten, zowel binnen als buiten de grenzen van de organisatie. Dat BizTalk correct wordt ontwikkeld en op de juiste manier wordt toegepast is daarom van groot belang.

Master It Training biedt voor ontwikkelaars twee vijfdaagse trainingen aan voor BizTalk. De eerste is Developing Applications using Microsoft BizTalk Server 2010 en de tweede is Developing Business Process and Integration Solutions using Microsoft BizTalk Server 2006.

Wij onderscheiden ons van andere IT opleiders doordat wij iedere training volledig op maat voor jou kunnen samenstellen volgens onze unieke Active Learning lesmethode. Daarbij volg je de training op de momenten dat het jouw schikt. Alle trainingen worden verzorgd op onze eigen locaties in Utrecht, Rotterdam of Eindhoven.

Bij Master it Training leer je alleen wat je echt nodig hebt.

  • Flexibel trainen; waar en wanneer dat het beste uitkomt
  • Trainen met bewezen effectieve lesmethode Active Learning
  • Trainen bij de hoogst gewaardeerde IT opleider van NL!
  • Eindhoven, Rotterdam, Utrecht

Overzicht trainingen, cursussen en opleidingen voor BizTalk


BizTalk training(en) worden niet (meer) in Algemeen gegeven maar wel op de andere locaties