De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training BiSL Advanced incl examen

De 3 daagse cursus BiSL Advanced (Business Information Services Library) is een logisch vervolg op de BiSL Foundation cursus. Daar waar de Foundation cursus ingaat op de theorie van het framework en het BiSL-procesmodel, gaat de advanced cursus vooral in op de implementatie van het framework in een organisatie en wordt besproken op welke wijze een organisatie zijn business-informatiemanagement kan inrichten en uitvoeren en hoe BiSL daarbij kan ondersteunen. De cursus biedt voldoende aanknopingspunten voor een verdere professionalisering van de Business informatie management organisatie.

De 3e dag wordt het examen afgenomen. Dit is niet aansluitend aan de 1e en de 2e trainingsdag. Neem contact met ons op voor de actuele examendata.

Na afloop van deze training bent u in staat de theorie van het BiSL-framework te vertalen in een aanpak tot implementatie of verdere professionalisering van uw BIM organisatie. U heeft tevens voldoende kennis om het BiSL Advanced examen af te leggen.

De specifieke leerdoelen zijn:

  • Kennismaken met de verschillende BiSL procesclusters, de BiSL processen daarbinnen en BiSL terminologie;
  • Inzicht krijgen in het BiSL-raamwerk en interne samenhang van de processen;
  • Concrete handvatten verkrijgen voor toepassing van BiSL in uw organisatie;
  • Het onderkennen van het toenemend belang van functioneel beheer;
  • Het kweken van enthousiasme voor deze aanpak;
  • Voorbereiding op het APMG examen: BiSL Advanced

Voor wie is de training BiSL Advanced incl examen geschikt?

  • Operationeel niveau: Functioneel beheerder, kerngebruiker, super-user, applicatiebeheerder
  • Tactisch niveau: Systeemeigenaar, opdrachtgever, productmanager, budgethouder
  • Strategisch niveau: Informatiemanager, programmamanager
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Deelnemers aan de cursus BiSL Advanced moeten in het bezit zijn van het APMG certificaat BiSL Foundation.