De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Perform Cloud Data Science with Azure Machine Learning

Het hoofddoel van deze training is om men te leren hoe data te analyseren en presenteren met Azure Machine Learning en om een introductie te geven van machine learning met big data tools zoals HDInsight en R services.

Na het volgen van de training kun je:

 • Uitleggen wat machine learning is, en welke algoritmes en talen worden gebruikt
 • Het nut van Azure machine learning beschrijven en de main features van het programma uitleggen
 • Verschillende typen data uploaden naar Azure Machine Learning
 • Bepaalde selectie-technieken uitvoeren op datasets die met Azure Machine Learning gebruikt gaan worden
 • Regressie algoritmes en neural networks gebruiken in Azure Machine Learning
 • Classificatie en clustering algoritmes gebruiken in Azure Machine Learning
 • Met R en Python Azure Machine Learning gebruiken, en inzien wanneer je welke taal het beste kunt gebruiken
 • Hyperparameters en meerdere algoritmes gebruiken, zowel als modellen evalueren
 • Data van Azure Machine Learning uitgeven aan end-users
 • Cognitive Servives APIs gebruiken om tekst en afbeeldingen te verwerken
 • HDInsight met Azure Machine Learning gebruiken
 • R en R Server gebruiken met Azure Machine Learning, en inzien hoe SQL Server te gebruiken om R Services te ondersteunen

Voor wie is de training Perform Cloud Data Science with Azure Machine Learning geschikt?

Deze training is vooral bedoeld voor mensen die data willen leren analyseren en presenteren door Azure Machine Learning. Daarnaast is het interessant voor IT professionals of mensen die met informatie werken die gebruik maken van oplossingen gebaseerd op Azure machine learning.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft MCSA Machine Learning

Voorkennis

Voor het volgen van deze training is naast professionele ervaring de volgende voorkennis nodig:

 • Programmeerervaring met R en het gebruik van veel voorkomende R packages.
 • Kennis van standaard statistische methodes en data analyse praktijken
 • Basiskennis van het Microsoft Windows besturingssysteem
 • Werkkennis van relationele databases
Examen