De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Architecting Microsoft Azure Solutions

Deze 5 daagse training is bedoeld voor architecten die ervaring hebben met bouwen van infrastructuren en applicaties op het Microsoft Azure platform. Cursisten moeten al reeds kennis hebben van de services die aangeboden worden in het Azure platform. Deze training leert je hoe je Azure oplossing uit kunt rollen met gebruik van de ingebouwde DevOps tools zoals Azure Resource Manager templates, deployments, resource groups, tags en Role-Based Access Control.

Voor deze training hoef je geen kennis of ervaring te hebben met het schrijven van applicaties of het configureren van server machines. Deze training focust zich op de architecturale vergelijking tussen de services van Azure en technische beslissingen die je maakt om goed gestructureerde oplossingen uit te rollen in Azure.

Daarnaast is deze trainingen de ideale voorbereiding op het volgende examen:

70-535: Architecting Microsoft Azure Solutions


Bij afronding van de training kun je het volgende:

 • Architecturale Azure componenten beschrijven zoals infrastructuren, tools en portals;
 • Het creeren en uitrollen van Azure Resource Manager (ARM) templates voor verschillende Azure oplossingen;
 • Het vergelijken en tegenover elkaar stellen van verschillende infrastructuren, serverless, database en communicatie services zoals: App Services, Virtual Machine Scale Sets, Azure Cosmos DB, SQL Database en Container Service in Azure;
 • Verschillende Azure plaform services met elkaar verenigen zoals Cognitive Services Media Services in een overall Azure oplossing;
 • Beveiligings-, monitoring- en backupoplossingen uitrollen in Azure;
 • Geautomatiseerde DevOps oplossingen creëren door het gebruik van combinaties van ARM templates, configuratie management tools, Azure CLI en de Cloud Shell.

Voor wie is de training Architecting Microsoft Azure Solutions geschikt?

Doelgroep van deze training zijn architecten die ervaring hebben met bouwen van infrastructuren en applicaties op het Microsoft Azure platform. Cursisten moeten al reeds kennis hebben van de services die aangeboden worden in het Azure platform.

Doelgroep van deze training hebben al reeds ervaring met het ontwerpen, implementeren en monitoren van Azure oplossingen.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geďnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Deze training is onderdeel van de certificering MCSA Cloud Platform

Voorkennis

Voor de training moet je vooraf het volgende al kunnen:

 • Resources en recource groups aanmaken;
 • Gebruikers, groepen en subscriptions managen in Azure AD;
 • Het opzetten van een Azure Virtual Machine met de daarbij horende resources;
 • Het managen van containers en blobs opgeslagen in een Azure Storage account;
 • App Service Plans ontwikkelen en apps managen;
 • Het configureren van een Azure Virtual Network en het activeren van S2S en P2S connectiviteit;
 • Beveiligen van netwerk applicatie componenten met het gebruik van Network Security Groups;
 • Dagelijkse Azure taken automatiseren met gebruik van Azure CLI of Azure PowerShell;
 • Uitrollen van Azure SQL, MySQL, Postgres of Cosmos database instance;
 • Monitoren van bestaande Azure oplossingen met ingebouwde tools zoals Application Insights of Operational Insights.
Examen