De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Integrating On-Premises Identity Infrastructure with Microsoft Azure

Deze tweedaagse training leert IT Professionals om hun on-premises AD DS omgeving te integreren met Azure AD en hoe Azure AD gebruikt kan worden als directory service. Daarnaast wordt er uitleg gegeven hoe Azure RMS gebruikt kan worden om gevoelige documenten te beveiligen. Ook is er een focus op het verbeteren van authenticatie door middel van multi-factor authenticatie en op het monitoren van de status van de directory synchronization.

Na het volgen van de training kun je:

 • Azure AD vergelijken met AD DS, tenant provisioning uitvoeren in Azure AD, en objects en user roles beheren in Azure AD.
 • Directory synchronizations implementeren en configureren en synchronized directories beheren.
 • Azure AD gebruiken als een directory service voor een on-premises omgeving, Single Sign-On (SSO) configureren in Azure AD en identiteiten met privileges beschermen.
 • Multi-factor authenticatie implementeren.
 • Azure RMS implementeren en Azure RMS met on-premises services integreren.
 • De infrastructuur van directory services monitoren en waarschuwingen configureren.

Let op, deze training moet in 60 dagen worden afgerond in verband met de beschikbaarheid van de oefenomgeving.

Voor wie is de training Integrating On-Premises Identity Infrastructure with Microsoft Azure geschikt?

Deze training is vooral geschikt voor IT professionals met kennis van en ervaring met Azure en gevorderde ervaring met Windows Server operating systems. Deze training is een goede manier om kennis te ontwikkelen over identity services integratie tussen on-premises services en cloud services. Hieronder vallen:

 • AS DS beheerders die kennis willen opdoen over cloud identity en access technologies.
 • Infrastructuur- of systeembeheerders met AS DS ervaring die op zoek zijn naar gevorderde identity training voor Azure services.
Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Naast professionele ervaring is voor het volgen van deze training de volgende voorkennis nodig:

 • Ervaring met AD AS concepten en technologieën in Windows Server 2012 of Windows Server 2016
 • Ervaring met het werken met en het configureren van Windows Server 2012 of Windows Server 2016
 • Basiskennis van Windows Powershell
 • Basiskennis van cloud services zoals Microsoft Office 365
 • Basiskennis van het Azure platform
 • Basiskennis van identiteiten on-premises of in de cloud.