MS10992

€ 1.350,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
oktober 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Integrating On-Premises Core Infrastructure with Microsoft Azure

Deze 3 daagse training omvat een scala van componenten waaronder Microsoft Azure Compute, Azure Storage en netwerkdiensten waarvan klanten kunnen profiteren bij het implementeren van hybride oplossingen. De term hybride betekend hier hoe je huidige infrastructure technologieën die de klant on-premises heeft draaien kunt integreren met Azure infrastructure as a service (IaaS) en platform as a service (PaaS) services. Deze cursus biedt een overzicht van deze diensten en geeft je de kennis die nodig is om hybride oplossingen adequate op te zetten. Het bevat ook een aantal demonstraties en labs die studenten in staat stelt om hands-on vaardigheden die nodig zijn bij de uitvoering van dergelijke oplossingen te ontwikkelen.

Na het afronden van de training ben je in staat om:

 • De kernbegrippen van Azure beschrijven;
 • Weten wat de beste methodes zijn om een on-premises omgeving te integreren met Azure Virtual Machines en Azure Cloud Services;
 • Weten welke Azure hybrid networking technologieën er zijn;
 • De volgende Azure services gebruiken in hybrid scenario’s: data storage, management en analyse mogelijkheden;
 • Hoe je Azure disaster recovery en business continuity oplossingen voor on-premises omgevingen kun gebruiken;
 • Weten hoe je cross-premises applicaties kun designen en implementeren;
 • Beschrijven wat de Azure monitoring en management oplossingen zijn voor bij hybrid omgevingen.

Voor wie is de training Integrating On-Premises Core Infrastructure with Microsoft Azure geschikt?

Deze training is bedoeld voor IT-professionals en DevOps professionals die goed thuis in on-premises technologieën en die al enige kennis van cloud-technologieën. Deze doelgroep wil meer leren hoe je een lokale omgeving koppelt met Azure.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

 • Goede kennis van de on-premises virtualisatietechnologieën, inclusief virtuele machines, virtuele netwerken en virtuele harde schijven;
 • Goede kennis van de netwerkconfiguraties, waaronder: TCP / IP, Domain Name System (DNS), VPN's, firewalls en encryptie-technologieën;
 • Goede kennis van web-applicaties, waaronder het maken, configureren, monitoren en implementeren van web applicaties op Internet Information Services (IIS);
 • Goede kennis van Active Directory-concepten, waaronder domains, forests, domain controllers, replication, the Kerberos protocol en Lightweight Directory Access Protocol (LDAP);
 • Basiskennis van Windows Server 2012 en Windows Server 2016;
 • Basiskennis van de Windows PowerShell command-line interface;
 • Basiskennis van cloud computing.