AZ-500T

€ 1.950,00
4  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
maart 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training AZ-500 Microsoft Azure Security Technologies (AZ-500 examen)

Deze Microsoft Azure Security Technologies AZ-500 training zorgt ervoor dat jij de kennis en skills opdoet die nodig zijn om beveiliging controls in Azure te implementeren, zwakheden op te sporen en te verhelpen en de beveiliging te onderhouden. Hierbij maak je gebruik van verschillende beveiligingstools. Deze Azure beveiligingstraining behandelt identity en access, platform protection, data en applicaties and beveiligings oparations

Na afronding van de AZ-500 training kun je de volgende punten implementeren:

 • Bedrijfsbeheerstrategieën, waaronder op rollen gebaseerd toegangsbeheer, Azure-beleid en resource locks.
 • Een Azure AD-infrastructuur inclusief gebruikers, groepen en meervoudige authenticatie.
 • Een Azure AD Identity Protection, inclusief risicobeleid, voorwaardelijke toegang en toegangsbeoordelingen.
 • Azure AD Privileged Identity Management inclusief Azure AD-rollen en Azure-resources.
 • Azure AD Connect, inclusief verificatiemethoden en lokale adreslijstsynchronisatie.
 • Strategieën voor perimeterbeveiliging, waaronder Azure Firewall.
 • Netwerkbeveiligingsstrategieën, waaronder netwerkbeveiligingsgroepen en toepassingsbeveiligingsgroepen.
 • Hostbeveiligingsstrategieën, waaronder eindpuntbeveiliging, beheer van externe toegang, updatebeheer en schijfversleuteling.
 • Containerbeveiligingsstrategieën, waaronder Azure Container Instances, Azure Container Registry en Azure Kubernetes.
 • Azure Key Vault inclusief certificaten, sleutels en geheimen.
 • Toepassingsbeveiligingsstrategieën, waaronder app-registratie, beheerde identiteiten en service-eindpunten.
 • Opslagbeveiligingsstrategieën, waaronder handtekeningen voor gedeelde toegang, blob-retentiebeleid en Azure Files-verificatie.
 • Azure Sentinel inclusief werkmappen, incidenten en playbooks.
 • Databasebeveiligingsstrategieën, waaronder authenticatie, gegevensclassificatie, dynamische gegevensmaskering en altijd versleuteld.
 • Azure Monitor inclusief verbonden bronnen, logboekanalyse en waarschuwingen.
 • Azure Security Center inclusief beleid, aanbevelingen en just-in-time toegang tot virtuele machines.

Voor wie is de training AZ-500 Microsoft Azure Security Technologies (AZ-500 examen) geschikt?

Deze AZ-500 Azure Security Technologies training is voor professionals met minimaal één jaar ervaring in het beveiligen van Azure.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Deze training is onderdeel van de certificering Azure Security Engineer Associate

Voorkennis

Voor het volgen van de AZ500 training dien je te beschikken over fundamentele kennis Azure. Heb je die nog niet? Dan kan je de Azure Fundamentals volgen!

Examen