AZ-100T01

€ 495,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
mei 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Manage Subscriptions and Resources

Deze training leert IT-professionals hoe ze het beste Azure abonnementen kunnen beheren. Dit houdt onder andere de toegang, het beleid en de compliance in, maar de training laat je ook zien hoe je het servicegebruik en de bijbehorende kosten het beste kunt inschatten. Daarnaast leer je ook hoe de Cloudresources in Azure worden beheerd via de gebruikers- en groepsaccounts. Er ligt een focus op het verlenen van de juiste toegang tot Azure AD-gebruikers, groepen en services via Role-based acces control (RBAC) en je leert meer over de belangrijkste monitoringtools en -mogelijkheden die Azure biedt, inclusief Azure Alerts en Activity Log. Vervolgens word je geïntroduceerd in Log Analytics als een vorm van data-analyse, deze service wordt voornamelijk gebruikt om operationele gegevens op te vragen en te analyseren. Daarnaast leer je ook over het implementatiemodel van Azure Resource Manager en hoe je met bronnen, resourcegroepen en ARM-sjablonen moeten werken.

Omdat deze training de eerste in de serie van meerdere Azure Administrator examens is, wordt er een aanzienlijke hoeveelheid van de basis besproken om voor te bereiden op eventuele vervolg trainingen. Zo worden er tips en trucs behandeld die erg handig zijn voor het werken met de Azure-portaal en is er een inleiding tot de belangrijkste hulpprogramma’s die worden gebruikt in de Azure-omgeving, zoals de Cloud Shell en Resource Explorer. De nadruk ligt hierbij op PowerShell en de Command Line Interface (CLI) als belangrijkste vaardigheden, dit is niet alleen belangrijk voor het examen maar ook erg nuttig in het werkveld.

Na afronding van deze training kun je:

  • Azure abonnementen beheren, het Azure-beleid uitvoeren en de facturering.
  • De toegang van Azure-gebruikers, groepen en role-based toegangscontrole beheren.
  • Azure Monitor gebruiken om Azure-meldingen te configureren en het Azure-activiteitenlogboek te bekijken.
  • Log Analytics-gegevens zoeken en analyseren.
  • Resources met ARM-sjablonen gebruiken en Azure-bronnen organiseren.
  • Je gebruik van Azure-tools zoals Azure Portal, Azure PowerShell, Cloud Shell en Azure CLI optimaliseren.

Voor wie is de training Manage Subscriptions and Resources geschikt?

Deze training is bedoeld voor Azure Administrators. Azure Administrators beheren de Cloudservices die de opslag-, netwerk- en compute Cloud-mogelijkheden omvatten en hebben veel kennis van de volledige IT-levenscyclus. Daarnaast nemen ze aanvragen van eindgebruikers aan voor nieuwe Cloudapplicaties en doen ze aanbevelingen over services die gebruikt worden voor het optimaliseren van de schaal, dienstverlening en grootte. Deze rol vereist communicatie en coördinatie met leveranciers. Azure Administrators gebruiken de Azure Portal en naarmate ze vaardiger worden, gebruiken ze PowerShell en de opdrachtregelinterface.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

  • Voorkennis wat betreft besturingssystemen, virtualisatie, Cloud infrastructuur, opslagstructuren en netwerken.