AZ-100T05

€ 495,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
maart 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Manage Identities

Deze training laat IT-professionals zien hoe Azure Active Directory (AD) het beste gebruikt kan worden om werknemers en klanten een Cloud-gebaseerd directory- en identiteitsbeheersysteem met meerdere tenants te bieden. Je leert de verschillen tussen Azure AD en Active Directory Domain Services (AD, DS) en de verschillen in functionaliteit die de verschillende edities van Azure AD te bieden hebben. Daarnaast leer je ook hoe je de functie ‘zelfherstel’ van het wachtwoord kunt instellen én om de optie wachtwoordherhaling te gebruiken om gebruikerswachtwoorden opnieuw in te kunnen stellen, ongeacht je locatie. Vervolgens maak je kennis met Azure AD Identity Protection en leer je hoe je dit kunt gebruiken om je organisatie te beschermen tegen besmette accounts, identiteitsaanvallen en configuratieproblemen. Ook leer je hoe je Azure AD kunt integreren met de vele Software as a Service (SaaS) toepassingen die gebruikt worden om de gebruikerstoegang tot die applicaties te beveiligen.

Vervolgens worden de concepten van Azure-domeinen en -tenants, en gebruikers en groepen uitgelegd en leer je hoe je te werk moet gaan met verschillende Azure AD-objecten. In deze training maak je kennis met Azure’s op rollen gebaseerde toegangscontrole om een gedetailleerdere toegang te bieden. Een beheerder of gebruiker kan daarmee dus precies de taak uitvoeren die hij/zij moet doen; niet meer en niet minder. Daarnaast leer je ook werken met Azure gekoppelde apparaten en Hybrid AD-gekoppelde apparaten, waardoor de gebruikers altijd en overal productief kunnen zijn, maar je er zeker van kunt zijn dat bedrijfsmiddelen worden beschermd en dat apparaten voldoen aan de beveiligingsnormen.

Met deze training leer je Azure AD Connect te gebruiken om je lokale mappen te integreren met Azure AD, waardoor de gebruikers van Office 365-, Azure- en SaaS-applicaties die zijn geïntegreerd met Azure AS, een gemeenschappelijke identiteit hebben. Tenslotte leer je ook nog hoe je Azure AD Application Proxy kunt gebruiken om de gebruikers op afstand toegang te geven tot een web-toepassing die ter plaatse wordt gepubliceerd, zoals bijvoorbeeld SharePoint-sites, Outlook Web Access of een andere line of business (LOB) toepassing die de organisatie heeft.

Na afronding van deze training kun je:

  • Azure Active Directory Self-Service Password Reset, Azure AD Identity Protection en geïntegreerde SaaS-applicaties implementeren.
  • Domeinen en tenants, gebruikers en groepen, rollen en apparaten configureren.
  • Azure Active Directory-integratieopties en Azure AD Application Proxy implementeren en beheren.

Voor wie is de training Manage Identities geschikt?

Deze training is bedoeld voor Azure Administrators. Azure Administrators beheren de Cloudservices die de opslag-, netwerk- en compute Cloud-mogelijkheden omvatten en hebben veel kennis van de volledige IT-levenscyclus. Daarnaast nemen ze aanvragen van eindgebruikers aan voor nieuwe Cloudapplicaties en doen ze aanbevelingen over services die gebruikt worden voor het optimaliseren van de schaal, dienstverlening en grootte. Deze rol vereist communicatie en coördinatie met leveranciers. Azure Administrators gebruiken de Azure Portal en naarmate ze vaardiger worden, gebruiken ze PowerShell en de opdrachtregelinterface.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

  • Voorkennis wat betreft besturingssystemen, virtualisatie, Cloud infrastructuur, opslagstructuren en netwerken.