AZ-100T02

€ 495,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
mei 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Implementing and Managing Storage

Deze training laat IT-professionals zien hoe ze Azure opslag oplossingen het beste kunnen implementeren voor verschillende scenario’s. Je leert over de verschillende opslagaccounts en -services, evenals basis gegevensreplicatie concepten en beschikbare replicatieschema’s. Ook word je geïntroduceerd in Storage Explorer als een handige manier om met Azure-opslaggegevens te werken en daarnaast leer je over de verschillende types opslag en hoe je moet werken met beheerde en aangepaste schijven.

Azure blob storage is de manier waarop Azure ongestructureerde data opslaat in de Cloud, in deze training leer je hoe je met blobs en blob-containters kunt werken. Daarnaast leer je ook hoe je het beste met Azure Files kunt omgaan om te werken met bestandsshares die toegankelijk zijn via het Server Message Block (SMB) protocol. Behalve blob storage behoren ook de opslag van tabellen en wachtrijen tot opslagopties van gestructureerde data.

Daarnaast leer je hoe je een opslag het beste kunnen beveiligen en beheren met behulp van Shared Access Signatures (SAS), Azure Backup en Recovery Services Vault. Vervolgens leert deze training je Azure File Sync te gebruiken om de shares van een organisatie in Azure Files te centraliseren. Content Delivery Network (CDN) wordt gebruikt om de cached inhoud op te slaan op een verspreid netwerk van servers die dichtbij de eindgebruikers zit. Je leert hoe je content kunt optimaliseren met Azure CDN en hoe grote hoeveelheden gegevens kunnen worden overgedragen met de Azure Import- en Export-service. Ten slotte leer je hoe je Azure-opslag het beste kunt monitoren door statistieken en waarschuwingen de configureren en het activiteitenlogboek te gebruiken en leer je over gebruikstrends, traceerverzoeken en het vaststellen en analyseren van problemen met een opslagaccount.

Na afronding van deze training kun je:

  • Azure-opslagaccounts maken voor verschillende scenario's voor gegevensreplicatie, prijzen en inhoud.
  • Opslag van virtuele machines, blob-opslag, Azure-bestanden en gestructureerde opslag implementeren.
  • Opslag beveiligen en beheren met sleutels voor gedeelde toegang, Azure-back-up en Azure File Sync.
  • Gegevens opslaan en openen met behulp van Azure Content Delivery Network en de import- en exportservice.
  • Azure-opslag controleren met statistieken en waarschuwingen en het activiteitenlogboek.

Voor wie is de training Implementing and Managing Storage geschikt?

Deze training is bedoeld voor Azure Administrators. Azure Administrators beheren de Cloudservices die de opslag-, netwerk- en compute Cloud-mogelijkheden omvatten en hebben veel kennis van de volledige IT-levenscyclus. Daarnaast nemen ze aanvragen van eindgebruikers aan voor nieuwe Cloudapplicaties en doen ze aanbevelingen over services die gebruikt worden voor het optimaliseren van de schaal, dienstverlening en grootte. Deze rol vereist communicatie en coördinatie met leveranciers. Azure Administrators gebruiken de Azure Portal en naarmate ze vaardiger worden, gebruiken ze PowerShell en de opdrachtregelinterface.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

  • Voorkennis wat betreft besturingssystemen, virtualisatie, Cloud infrastructuur, opslagstructuren en netwerken.