DP-900T

€ 495,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
maart 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Microsoft Azure Data Fundamentals (DP-900 Examen)

In deze DP-900T training leer je de basisprincipes van databaseconcepten in een cloudomgeving, krijg je basisvaardigheden in clouddatadiensten en bouw je basiskennis op van clouddatadiensten binnen Microsoft Azure.

Allereerst ga je tijdens deze DP-900T training in op de kernbegrippen rondom het begrip data, zoals relationeel, niet-relationeel, big data en analyse, en ga je aan de slag met de implementatie van deze onderwerpen in Microsoft Azure. Je verkent de verschillende rollen, taken en verantwoordelijkheden in de wereld van data.

Vervolgens ga je het aanbod van relationele gegevens verkennen, relationele databases inrichten en implementeren en relationele gegevens opvragen via tools in Microsoft Azure.

Ook ga je aan de slag met het niet-relationele gegevensaanbod. Je verkent de inrichting en implementatie van niet-relationele databases en niet-relationele gegevensopslag in Azure. Je leert de verwerkingsopties die beschikbaar zijn voor het bouwen van data-analyseoplossingen kennen. Verder leer je de basisbeginselen van Azure Synapse Analytics, Azure Databricks, Azure HDInsight en Power BI en leer je hoe deze producten samenwerken.

Wil jij na afronding van de Microsoft Azure Data Fundamentals cursus het DP-900 examen afnemen? Koop dan een examenvoucher bij ons voor je examen en behaal de Microsoft Certified Azure Data Fundamentals certificering.

Na afronding van deze DP-900T training kan je:

  • Beschrijf je de belangrijkste datatoolingin Azure
  • Leg je de concepten van relationele gegevens in Azure uit
  • Leg concepten van niet-relationele gegevens in Azure uit
  • Identificeer componenten van een modern datawarehouse in Azure

Voor wie is de training Microsoft Azure Data Fundamentals (DP-900 Examen) geschikt?

Deze DP-900T training is bedoeld voor iedereen die de basisprincipes van databaseconcepten in een cloudomgeving, basisvaardigheden in clouddatadiensten willen leren en hun basiskennis van clouddatadiensten binnen Microsoft Azure willen opbouwen.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft Certified: Azure Data Fundamentals

Examen