AZ-300T01

€ 495,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
oktober 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Deploying and Configuring Infrastructure

In deze training leer je alles over het beheren van jouw Azure middelen. Voorbeelden van deze middelen zijn onder andere Virtual Machines, Virtual Networks, storage accounts en Azure Active Directory. Het gebruik van Role-Based Access Control (RBAC) om Cloud resources te beheren zal onderdeel zijn van de training waarbij je leert om Azure AD gebruikers en groepen toegang te geven.

Veel verschillende onderwerpen rondom opslag zullen aan bod komen. Storage Explorer is een gebruiksvriendelijke manier om met Azure storage data om te gaan die, net als de verschillende storage types en het werken met custom en managed disks, zeker tijdens de training zal worden behandeld. Azure blob starage is hoe ongestructureerde data opgeslagen wordt in de cloud. Het werken met blobs en blob containers voor ongestructureerde data zal net als de Table en Queue storage mogelijkheden voor gestructureerde data worden verduidelijkt.

Voor het maken en gebruiken van Virtual Machines in Azure ga je tijdens de training werken met Azure Portal, PowerShell en ARM templates, bovendien leer je ook gebruik te maken van custom images en Linux Virtual Machines. Daarbij krijg je ook inzicht in het inrichten van het netwerk en de opslag van een virtual machine. Het is cruciaal dat jouw virtual machine draait met een hoge beschikbaarheid en daarom leer je werken met availability sets om te zorgen dat de middelen van de virtual machine in elk geval wel beschikbaar zijn tijdens downtime.

Azure Alerts en Activity Log zijn voorbeelden van de monitoring tools die onderdeel van Azure zijn. Deze zullen naast Log Analytics, een effectieve data analytics solution, tot jouw vaardigheden behoren na het volgen van deze training.

Het gebruik maken van het Azure Resource Manager deployment model om met resources, resource groups en ARM templates te werken is wat Microsoft als het gaafste van deze training benoemt.

Het is belangrijk om te weten dat dit de eerste training is in de serie van Azure Solutions Architect traingingen. Dat betekent dat deze training vooral bedoelt is als voorbereiding op de volgende, diepgaandere trainingen. Basis tips and tricks voor het werken met het Azure portal, de Cloud Shell en de Resource Explorer zullen daardoor ook deel uitmaken van deze training. Onderwerpen zoals het gebruik van de Command Line Interface (CLI) en PowerShell waar veel aandacht aan besteed zullen worden tijdens deze training zijn niet alleen van waarde voor het behalen van een certificering, maar vooral ook voor jouw toekomstige functie.

Na afronding van deze training kun je:

  • Azure Subscriptions en Resources beheren.
  • Storage implementeren en beheren.
  • Virtual Machines (VMs) implementeren en beheren.
  • Virtual Networks implementeren en beheren.
  • Gebruik maken van Azure Active Directory en Identities beheren.

Voor wie is de training Deploying and Configuring Infrastructure geschikt?

Deze training is bedoeld voor iedereen die graag Cloud Solutions Architect wil worden, of dit al is en nog vaardiger wil worden.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

  • Praktische ervaring met operating systems, virtualization, cloud infrastructure, storage structures, billing en networking wordt aangeraden.