AZ-030T

€ 1.950,00
4  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
april 2021
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training AZ-030 Microsoft Azure technologies for AWS architects

Deze AZ-030 training leert AWS Architects, die eerder voor Amazon Web Services hebben ontworpen, hoe ze zakelijke vereisten kunnen vertalen naar veilige, schaalbare en betrouwbare oplossingen voor Azure. In de AZ-030 training ga je aan de slag met virtualisatie, automatisering, netwerken, opslag, identiteit, beveiliging, dataplatform en applicatie-infrastructuur. Je krijgt dus een breed inzicht over diverse aspecten in Azure.

Na deze AZ-030 training kun je

  • Identiteiten, gebruikers en groepen beveiligen met Azure Active Directory
  • Implementeer je identiteitsoplossingen voor on-premise en cloudgebaseerde toepassingen
  • Pas je monitoringoplossingen toe voor het verzamelen, combineren en analyseren van gegevens uit verschillende bronnen

Voor wie is de training AZ-030 Microsoft Azure technologies for AWS architects geschikt?

Deze AZ-030 training is bedoeld voor AWS Cloud Architects met expertise in het ontwerpen en implementeren van oplossingen die draaien op AWS en die nu willen ontwerpen voor Microsoft Azure.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor deze training heb je:

  • Minimaal 1 ervaring als een AWS-architect die veilige en schaalbare AWS-cloudoplossingen ontwerpt voor opslagstructuren, computers, netwerken en de interactie met externe bronnen / services.
  • Inzicht in virtualisatietechnologieën op locatie, waaronder: VM's, virtuele netwerken en virtuele harde schijven.
  • Inzicht in netwerkconfiguratie, inclusief TCP / IP, Domain Name System (DNS), virtual private networks (VPN's), firewalls en coderingstechnologieën.
  • Inzicht in Active Directory-concepten, waaronder domeinen, forests, domeincontrollers, replicatie, Kerberos-protocol en Lightweight Directory Access Protocol (LDAP).
  • Inzicht in veerkracht en noodherstel, inclusief back-up- en disaster recovery.
  • Inzicht in de basisprincipes van programmeren en het gebruik van een scripttaal.
  • Ervaring met Azure-beheer, Azure-ontwikkelingsprocessen en DevOps-processen.is een pré.