Azure is hét online diensten platform van Microsoft. Veel belangrijke en kritische bedrijfselementen zoals databases en websitehosting kunnen via dit platform "in de cloud" geplaatst worden. Wat voor bedrijven voor veel gemak zorgt. Het is daarom belangrijk voor systeembeheerders om goed met dit platform om te kunnen gaan. Daarbij is het van belang om een goed inzicht te hebben van de functionaliteiten die Azure biedt. Bij Master it Training leer je op een praktische manier omgaan met Azure zodat de opgedane kennis meteen toepasbaar is!

Als Microsoft Gold Learning Partner biedt Master it Training verschillende trainingen aan. Een voorbeeld is de Microsoft Azure Fundamentals van 2 dagen voor beginnende systeembeheerders. Ook voor gevorderde systeembeheerders biedt Master it Training geavanceerde vijfdaagse cursussen aan met betrekking tot Microsoft Azure implementaties, migraties, storage en high availability.

Doordat de Azure cursussen volgens onze unieke Active Learning lesmethode verzorgd worden, kunnen wij iedere training volledig op maat voor jou samenstellen. Bekijk onze planning en kies je data voor de trainingen. Al onze trainingen worden verzorgd op onze eigen locaties in Utrecht, Rotterdam of Eindhoven.

Bij Master it Training leer je alleen wat je echt nodig hebt.

  • Flexibel trainen; waar en wanneer dat het beste uitkomt
  • Trainen met bewezen effectieve lesmethode Active Learning
  • Trainen bij de hoogst gewaardeerde IT opleider van NL!
  • Eindhoven, Rotterdam, Utrecht

Overzicht trainingen, cursussen en opleidingen voor Azure