AWSSEC

€ 1.995,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
Er zijn momenteel (nog) geen data bekend. Toch kun je je gewoon inschrijven, wij nemen dan contact met u op om de best passende mogelijkheid te bespreken.

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Security Engineering on AWS

Deze training demonstreert hoe je het meest efficiënt AWS security services kunt gebruiken zodat je veilig en flexibel bent in de AWS Cloud. De training focust op de AWS security best practices die je kan implementeren om de beveiliging van je data en systemen in de cloud te verbeteren. De training laat de security features zien van de AWS key services, zoals compute, storage, networking en database services. Daarnaast leer je de veel voorkomende security control doelen en regelgeving standaarden, je onderzoekt gebruiken voor het runnen van gereguleerde workloads op AWS op verschillende verticals. Je leert tot slot hoe je AWS services en tools voor automatisering en continue monitoring het beste kunt gebruiken. Breng je security operations naar het volgende niveau met de training Security Engineering on AWS.

Na afronding van deze training kun je:

 • AWS shared security responsibility model gebruiken.
 • Gebruikers identiteiten en toegangen beheren in de AWS Cloud.
 • AWS security services gebruiken zoals Aws identity and Access Management, Amazon Virtual Private Cloud, AWS Config, Aws CloudTrail, AWS Key Management Service, AWS CloudHSM en AWS Trusted Advisor.
 • Betere security control voor jouw resources implementeren in de AWS Cloud.
 • Jouw AWS resources beheren en controleren vanuit een security perspectief.
 • De logboek toegang, het gebruik van AWS compute, storage, networking en database services beheren.
 • Het AWS shared compliance responsibility model gebruiken.
 • AWS services tools voor het automatiseren, beheren en monitoren van security operations van AWS gebruiken.

Voor wie is de training Security Engineering on AWS geschikt?

Deze training is bedoeld voor Security Engineers, Security Architecten, Security Analisten, Security Controleur en mensen die verantwoordelijk zijn voor het beheren, controleren en testen van de IT-infrastructuur van een organisatie aan de hand van security, risico, en compliance guidelines.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • De fundamenten van AWS-security.
 • Ervaring met beheer, risico en compliance regelgeving van control doelstellingen.
 • Ervaring met IT security.
 • Ervaring met IT infrastructuur concepten.
 • Bekendheid met cloud computing concepten.