AWSADAT

€ 1.995,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
Er zijn momenteel (nog) geen data bekend. Toch kun je je gewoon inschrijven, wij nemen dan contact met u op om de best passende mogelijkheid te bespreken.

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Advanced Architecting on AWS

In deze training bouwen we verder op de concepten die geÏntroduceerd zijn in de training Architecting on AWS (AWSAT). Advanced Architecting on AWS is bedoelt voor mensen die ervaring hebben met het ontwerpen van schaalbare en elastische applicaties in het AWS platform. Bouwend op de concepten die geÏntroduceerd zijn in Architecting on AWS, omvat deze training hoe je complexe solutions bouwt die data sercices, governance en security bevatten. Deze training introduceert gespecialiseerde AWS services, inclusief AWS Direct Connect en AWS Storage Gateway om Hybrid architectuur te ondersteunen. Het laat ook zien hoe je best practice inzet voor het bouwen van schaalbare, elastische, veilige en toegankelijke applicaties in AWS. Deze training bereid je voor op het AWS Certified Solutions Architect - Professional (SAP-C01) examen.

Na afronding van de training kun je:

 • Het AWS Framework toepassen
 • Meerdere AWS accounts managen voor jouw organisatie.
 • Een on-premises datacenter linken naar de AWS cloud.
 • Billing implicaties van het linken met multi-region VPCs bespreken.
 • Grote databestanden verplaatsen van on-premises datacentra naar AWS.
 • Grote datastores ontwerpen voor de AWS cloud.
 • Verschillende architectonische designs begrijpen voor het schalen van een grote website.
 • Je infrastructuur beschermen voor een DDoS aanval.
 • Je data beschermen in AWS met encryptie.
 • Bescherming voor data-at-rest en data-in-flight ontwerpen.
 • De prestatie van je solutions verbeteren.

Voor wie is de training Advanced Architecting on AWS geschikt?

Deze training is bedoeld voor ervaren IT professionals die al bekend zijn met AWS services.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Deze training is onderdeel van de certificering AWS Solution Architect - Professional certification

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • Een afgeronde Architecting on AWS (AWSAT) training of gelijkwaardige kennis.
 • Het AWS Certified Solutions Architect Associate hebben behaald.
Examen