PL-100T

€ 1.480,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
Er zijn momenteel (nog) geen data bekend. Toch kun je je gewoon inschrijven, wij nemen dan contact met u op om de best passende mogelijkheid te bespreken.

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training PL-100 Microsoft Power Platform App Maker

Deze PL-100 training leert je hoe je apps kunt bouwen met low-code technieken om zakelijke taken en processen te vereenvoudigen, automatiseren en transformeren met behulp van Microsoft Power Platform.

Wat doet een Power Platform App Maker?

De App Maker bouwt oplossingen om taken en processen voor zichzelf en hun team te vereenvoudigen, automatiseren en transformeren, waar ze diepgaande expertise hebben in het zakelijke domein van oplossingen. Ze beschikken over basisgegevensmodellering, ontwerp van gebruikerservaringen, vereistenanalyse en procesanalysevaardigheden. De App Maker creëert en handhaaft bedrijfsprocessen, structureert digitale verzameling van informatie, verbetert de efficiëntie van herhaalbare taken en automatiseert bedrijfsprocessen.

De App Maker gebruikt de Maker-tools van Power Platform om zakelijke problemen op te lossen. Ze kunnen geavanceerde functies van Microsoft-apps en productiviteitstools van derden gebruiken. De App Maker is zich bewust van de mogelijkheden en beperkingen van de beschikbare tools en begrijpt hoe deze toe te passen. De App Maker is zelfgestuurd en oplossingsgericht.Ze hebben misschien geen formele IT-training, maar zijn vertrouwd met het gebruik van technologie om zakelijke problemen op te lossen. Ze begrijpen de operationele behoefte en hebben een visie op het gewenste resultaat.

Na deze training kan je:

  • Ontwerpen van apps en automatiseren workflows
  • Analyseren en visualiseren van gegevens in de context van een app of geautomatiseerde workflow
  • Implementeren en beheren apps en geautomatiseerde workflows

Voor wie is de training PL-100 Microsoft Power Platform App Maker geschikt?

Deze training is voor iedereen die voor zichzelf en collega's taken, processen en andere operationele zaken wil vereenvoudigen, automatiseren en transformeren via het Power Platform.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Ad van den Brand volgde de training Querying Microsoft SQL Server 2012
Zelf je snelheid bepalen, na gelang je voorkennis. En altijd goede ondersteuning wanneer je het nodig hebt. De locatie is perfect, makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer of met de auto. Ideale training

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft Certified Microsoft Power Platform App Maker

Voorkennis

Voor deze training heb je:

  • Kennis van ontwerp van gebruikerservaring, vereistenanalyse en procesanalysevaardigheden.
  • Ben je vertrouwd met het gebruik van technologie om zakelijke problemen op te lossen.
  • Heb je begrip van de operationele behoefte en heb je een visie op het gewenste resultaat.
Examen