MS80546

€ 450,00

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
mei 2018
ma
di
wo
do
vr
za
zo
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Microsoft Dynamics CRM 2013 Sales Management

Deze training introduceert de mogelijkheden van Sales Management binnen Microsoft Dynamics CRM 2013; om de sales processen bij te houden en beheren van potentieel tot binnengehaald. Deze training geeft je inzicht in sales proces informatie en introduceert tools waarmee je sales informatie kan analyseren en rapporteren.

Deze training behandelt de tools die interne processen versimpelen en vergemakkelijken, waardoor de sales team zich kan focussen op wat belangrijk is – het creëren van een onderscheidende ervaring voor de klanten.

Na afronding van deze training kun je:

 • De context van Sales Management begrijpen en echte sales scenario’s controleren;
 • Identificeren hoe de verschillende elementen van Microsoft Dynamics CRM 2013 Sales op elkaar aansluiten;
 • De basis terminologie die binnen de applicatie gebruikt wordt begrijpen;
 • Bekijken hoe de basisstroom van sales activiteit binnen Microsoft Dynamics CRM begint met de binnenkomst van leads en de verschillende manieren voor het beheren van deze leads in Microsoft Dynamics CRM controleren;
 • De rol van leads en wanneer deze gebruikt kunnen worden inzien;
 • Het proces van Lead naar Opportunity kennen en de rollen van deze records weten;
 • Werken met Sales Literature in Microsoft Dynamics CRM 2013;
 • De stappen voor het aanmaken en onderhouden van Competitors verkennen;
 • De functionaliteiten en voordelen van de productcatalogus herkennen;
 • Unit groepen aanmaken en onderhouden voor de productcatalogus;
 • Producten toevoegen aan de productcatalogus en het gebruik van “kit” producten en “substitute” producten beschrijven;
 • Een prijslijst aanmaken en configureren voor verschillende klanten, marketing campagnes en speciale aanbiedingen;
 • Gebruik maken van de tools die Microsoft Dynamics CRM aanbiedt voor het vastleggen van sales informatie en het ontdekken van nieuwe business kansen;
 • Aangeven hoe Goal Management het mogelijk maakt voor organisaties om performance te analyseren en beheren;
 • De Sales Analysis tool gebruiken die Microsoft Dynamics CRM aanbiedt voor het rapporteren van sales gerelateerde informatie.

Voor wie is de training Microsoft Dynamics CRM 2013 Sales Management geschikt?

Deze training is bedoeld voor iedereen die gebruik wil maken van Microsoft Dynamics CRM 2013, bijvoorbeeld voor een implementatie of voor het onderhouden en ondersteunen in de organisatie. De training is geschikt voor medewerkers verantwoordelijk voor sales, beheerders, office managers, CEO’s en consultants die meer willen leren over de sales functionaliteiten van de applicatie.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

 • Algemene kennis van Microsoft Windows;
 • Algemene kennis van Microsoft Office;
 • Begrip van Customer Relationship Management solution processen en practices.