De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.
Kijk hier voor ons meest actuele aanbod trainingen

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Service Management in Microsoft Dynamics CRM 2011

Deze training introduceert de functionaliteiten met betrekking tot service management binnen Microsoft Dynamics CRM. De training behandelt hoe deze organisaties helpen om informatie over cases, klachten, aanvragen of kleine projecten bij te houden. Je leert de kennisbank te gebruiken en de training behandeld hoe organisaties kunnen bladeren door informatie, deze kunnen lokaliseren en delen in deze verzamelbak. De training gaat ook over de wijze waarop je teams en queues aanmaakt, beheert en gebruikt in Microsoft Dynamics CRM.

Na afronding van deze training kun je:

 • Gebruik maken van enkele veel gebruikte service management applicaties van Queues en Contracts;
 • Werken met cases in het netwerk;
 • De stappen die nodig zijn voor het creëren van een nieuwe case begrijpen;
 • Contract templates aanmaken en beheren;
 • Contracten aanmaken en beheren;
 • Contract regels toevoegen aan een contract;
 • Contracten associëren met cases;
 • Kennisbank artikel templates maken, activeren, de-activeren en verwijderen;
 • Zoeken naar artikelen vanuit een case record en gebruik maken van deze artikelen om cases op te lossen;
 • Teams aanmaken, beheren en er mee werken;
 • Werken met queue onderdelen;
 • Grafieken en dashboards maken voor het verkrijgen van inzicht in belangrijke service management informatie.

Voor wie is de training Service Management in Microsoft Dynamics CRM 2011 geschikt?

Deze training is ontwikkeld voor nieuwe partners en klanten van Microsoft Dynamics CRM die willen leren over de functionaliteiten met betrekking tot service management van het Microsoft Dynamics CRM product.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

Studiemateriaal
Bij deze training wordt er gebruik gemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig lesmateriaal van Microsoft (Digital MOC). Lees hier meer informatie over Digital MOC.

8.5
Martijn Avis volgde de training Software Development Fundamentals
Prima faciliteiten, goed bereikbaar en uitstekende ondersteuning van de verschillende trainers. Ik ben ervan overtuigd dat deze training mij enorm gaat helpen bij mijn werkzaamheden en bij het vinden van een mooie positie.

Voorkennis

Voor deelname aan deze training dien je te beschikken over:

 • Algemene praktische kennis van customer relationship management;
 • Algemene kennis van bedrijfsprocessen;
 • Algemene praktische kennis van Microsoft Windows.