MB-400T

Ä 1.480,00
3  dagen

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Plan je training
Filter locatie
november 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6

Prijs per deelnemer, inclusief studiemateriaal, certificaat, koffie/thee en een uitgebreide lunch, exclusief 21% BTW.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Microsoft PowerApps + Dynamics 365 Developer

In de MB-400 PowerApps Developer training bouwen PowerApps-ontwikkelaars voort op hun bestaande kennis van het Power Platform, Microsoft-stack en standaard ontwikkeltools en -methoden. PowerApps-ontwikkelaars leren hoe ze inspanning en bereik kunnen inschatten; de requirements kunnen opstellen en het ontwerpen van de technische architectuur; datamodellen kunnen maken; de implementatietools kunnen bepalen en technische ontwerpen kunnen documenteren. Brede onderwerpen zijn het implementeren van gebruikersbeveiliging en toegankelijkheid; beheer van omgevingen; uitbreiding van de Common Data Service; webbronnen maken en gebruiken; en werken met plug-ins.

Na afronding van deze PowerApps Developer training kan je:

  • Maak en documenteer een datamodel
  • Entiteiten en velden implementeren
  • Creëer en onderhoud oplossingen
  • Automatiseer bedrijfsprocessen
  • Breid de gebruikerservaring uit
  • Ontwikkel integraties

Voor wie is de training Microsoft PowerApps + Dynamics 365 Developer geschikt?

Deze training is bedoeld voor de gevorderden PowerApps gebruikers/ontwikkelaars. Je kan hierbij denken aan het ontwerpen, ontwikkelen, beveiligen, uitbreiden en integreren van een platformimplementatie. Het implementeren van oplossingen, waaronder toepassingsverbeteringen, aangepaste gebruikerservaring, systeemintegraties, gegevensconversies, aangepaste procesautomatisering en aangepaste visualisaties.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door ťťn van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geÔnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zoín 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na ťťn week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
Anton Arntz volgde de training Installing and Configuring Microsoft Windows Server 2012 R2
Ik heb mijn eerste training bij Master it als ontzettend plezierig ervaren. De mix tussen zelfstudie en uitleg was voor mij perfect. Het leslokaal was prima ingericht en de trainer was uitstekend op de hoogte van de stof. Ik zie mijn volgende trainingen bij Master it met plezier tegemoet.

Deze training is onderdeel van de certificering Microsoft Certified PowerApps Developer

Voorkennis

Voor deelname aan deze training voor PowerApps Developers moeten cursisten beschikken over:

  • Basiskennis van het Power Platform.
  • Ervaring met softwareontwikkeling in Microsoft-stack en Visual Studio.
  • Ervaring met het beheren van oplossingen in Azure (bij voorkeur).

Als je nieuw bent met PowerApps, dan raden wij onze andere PowerApps training aan die een basis legt voor PowerApps.