De door jou opgevraagde training is niet meer beschikbaar.

Onze lesmethode: Active Learning

Bij Active Learning word je gecoacht bij het ontwikkelen van vaardigheden die voor jou persoonlijk cruciaal zijn. De methode sluit goed aan bij hoe mensen leren, en houdt rekening met wat jij al weet en kunt. Als je erover nadenkt, is het zo logisch als wat. Lees hier alles over Active Learning

Omschrijving training Microsoft Dynamics 365 for Sales

Deze training biedt de studenten gedetailleerde hands-on ervaring met de Sales features en componenten van Microsoft Dynamics 365.

Deelnemers aan deze training verkrijgen diepgaande kennis van het management van de Sales Pipeline in Dynamics 365, waaronder Lead en Opportunity management, werken met het Sales Order Process, de Product Catalog, Quotes, Orders en Invoices. De Sales Analysis features zoals Sales Reports, Sales Goal Management, Sales Charts en Dashboards worden ook behandeld in deze training.

De training is van toepassing op zowel de Business en Enterprise Editions van Dynamics 365 en de Online en On-premises uitrollen.

Na het afronden van de training kun je:

 • De features en tools die bestaan in Microsoft Dynamics 365 voor SR’s en Sales Managers begrijpen.
 • Bekend zijn met de stadia van het Sales Order Process in Microsoft Dynamics 365.
 • De fundamentals van Lead en Opportunity Management begrijpen. In staat zijn om te tracken, managen, leads te kwalificeren en om te zetten naar kansen en gerelateerde klantrecords in Microsoft Dynamics 365.
 • Weten hoe je Leads diskwalificeert en cancelt, en Activity records converteert naar Leads en Opportunities.
 • Begrijpen hoe je moet samenwerken aan Opportunities met andere SR’s en Opportunity records kunt closen met Won/Lost.
 • In staat zijn om Competitors en Stakeholders te tracken.
 • Begrijpen hoe je Resolution Activities bekijkt.
 • Producten en Write-In Producten toevoegen aan Opportunities.
 • Een opslagplaats voor Products, Product Bundles en Product Families in de Product Catalog bouwen en onderhouden.
 • Unit Groups, Price Lists en Discount Lists configureren.
 • Met Product Properties werken en Product hiërarchieën bekijken.
 • Quotes creëren en producten toevoegen.
 • Werken met de Sales Order Process om Quotes naar Orders en Invoices om te zetten.
 • Orders vervullen en Invoice payments managen.
 • De Sales Reports ontdekken en aangepaste Sales Reports creëren met behulp van de Reporting Wizard in Microsoft Dynamics 365.
 • De Sales Charts en Dashboards ontdekken en aangepaste Sales Dashboards creëren.

Voor wie is de training Microsoft Dynamics 365 for Sales geschikt?

Deze training is bedoeld voor Sales Representatives (SR), Sales Managers en eindgebruikers die geïnteresseerd zijn in de Sales componenten van Dynamics 365 of Microsoft Dynamics CRM.

Algemeen

Wij kunnen trainingen op deze manier aanbieden door onze unieke Active Learning methode. Je zit in een klas met maximaal 8 cursisten en wordt begeleid door één van de beste trainers op het betreffende vakgebied. Waar mogelijk wordt de leerstof klassikaal behandeld, maar het grootste deel van de training wordt individueel benaderd. Dit heeft als voordeel dat je in je eigen tempo kunt werken en alleen aandacht besteedt aan die onderdelen waar je training voor nodig hebt. Op deze manier is het mogelijk om tot 40% voordeliger te trainen.

Nee, er is een computer geïnstalleerd, er ligt een boek en een kladblok met pen. Koffie, thee en lunch is inclusief.
Evt. kun je wel een werkelijke situatie uit je dagelijkse werkzaamheden bespreken tijdens de training.

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Als je de contactgegevens van je trainer hebt, kun je hem of haar een e-mail sturen met de betreffende screendumps en of bijlages. Als je geen contactgegevens hebt van je trainer, kun je natuurlijk ook je e-mail sturen naar info@master-it.nl. Je mail wordt dan doorgestuurd.

Examen

Iedere cursist is natuurlijk anders. Wij raden aan om na de training rekening te houden met zo’n 30 tot 45 uur zelfstudie.

Volg een training, lees het boek nog eens door, bouw een eigen systeem na, oefen met behulp van goedgekeurde oefenexamens (geen braindumps), analyseer de foute antwoorden, gebruik internet hiervoor; zoek op Youtube en internet naar extra materiaal en demo filmpjes.

Als je meerdere keren 80% van de oefenvragen goed hebt, zonder dat je ze uit je hoofd kent.

Dit kan dagelijks op verschillende locaties in het land. Klik onderaan op de pagina op "Examen plannen" om meer informatie te krijgen over het inplannen van een examen.

Na de eerste keer zakken, kan het examen herkanst worden na één week. En als je voor de tweede keer zakt, na twee weken. De derde keer, na drie weken en zo telkens verder. Als je 6 keer gezakt bent voor een examen in 1 jaar, moet je een jaar wachten (dit laatste geldt dus niet als je dit jaar 4 keer bent gezakt en het jaar daarvoor 2 keer, dan heb je nu dus nog 2 kansen dit jaar).

Het herexamen kan ook via de website aangevraagd worden zoals het eerste examen.

Dat is het praktische deel. Wat betreft de inhoud: Blijf positief, zie het examen als een echt oefenexamen. Schrijf, zo snel mogelijk, op met welke soort vragen je moeite had of hebt moeten gokken. Dit zijn de punten waarop je nog extra moet oefenen. Laat het dan even rusten voor een paar dagen. Begin daarna weer met je studie. Focus niet alleen op de zaken die je niet wist maar geef ze wel extra aandacht.

8.5
R Lezer volgde de training Administering System Center 2012 Configuration Manager
Cursus in je eigen tempo onder vakkundige begeleiding. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voldoende parkeergelegenheid bij p+r Slinge. Goede praktijkvoorbeelden als je vragen hebt over de theorie. voor mij zeer geslaagde cursus.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training dien je te beschikken over:

 • Werkervaring met Microsoft Dynamics 365 óf Microsoft Dynamics CRM.